Den exceptionellt bekväma Sacco-stolen

Den exceptionellt bekväma Sacco-stolen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag har sällan möjlighet att ärligt säga att en viss möbel verkligen är extremt bekväm eller lämplig för någon typ av hem. I det här fallet kan jag definitivt rekommendera den här produkten. Detta är Sacco-stolen. Det är den ursprungliga bönstolen, men med ett annat utseende. Saco Chair designades av Piero Gatti, Cesare Paolini och Franco Teodoro tillbaka 1968 när den först erbjöd ett helt nytt koncept för sittplatser. Sacco Chair är en extremt bekväm del. Den har en mycket smart design, enkel men perfekt för den här delen. Dess form bidrar också till att öka komfortnivån. När du sitter i denna stol kan du känna din kroppssmältning och perfekt kombinera med stolen.

Sacco-stolen är så bekväm eftersom den kan anpassa sig till användarens kropp. Den har möjlighet att anpassa sig till personen som sitter i den. Den har en mycket enkel design. Ändå är det mycket inbjudande och det har snabbt blivit populärt. Som ett resultat kan du hitta det även idag, efter så många år och efter att beanbags har försvunnit i grunden från marknaden.

Denna stol är också så bekväm eftersom den ger stöd till huvudet. När stolen är i bruk bildas en naturlig nackstöd. Priset för denna del är $ 520. De övergripande dimensionerna av Sacco-stolen är 26.75h x 31.5l x 31.5w x 31.5 "d och den är gjord av polystyrenpellets och syntetiskt läder.