Den futuristiska Bangulella gungstolen

Den futuristiska Bangulella gungstolen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi brukar ha en föråldrad bild om gungstolar. De är inte längre de årgångar som vår mormor brukade ha. De har utvecklats, precis som alla andra möbler. Bangulella gungstolen är den perfekta att visa den teorin.Bangulella är en futuristisk gungstol som designades av Charly Molinelli. Det är konceptstol med en unik design och en form som påminner om äggstolen.

Bangulella är en retro-futuristisk möbel, om det ens är en sådan sak. Dess design har tagit tanken på gungstolen på en helt annan nivå. Stolens form är ovanlig och funktionen hos denna möbel tänder för att vara tvetydig, även när du sitter i den.

MoreINSPIRATION
  • The Cozy Ryder gungstol
  • Mood Rocking Bed av Shiner
  • Ron Arad Voido Gungstol

Trots att Charly Molinelli beskriver denna stol som "bara en annan gungstol" vet vi alla det inte är sant. Bangulella är en mycket unik och speciell gungstol, med en osynlig design, åtminstone i fråga om denna typ av möbel. Stolens form och utformning valdes inte rent av estetiska skäl. Bangulella gungstolen är också en extremt bekväm möbel, precis som en gungstol bör vara. Den moderna inställningen till designen tillsammans med den innovativa formen gör stolen till en revolutionerande möbel.