Den futuristiska spiral soffbordet

Den futuristiska spiral soffbordet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vissa mönster är inriktade på funktionalitet medan andra ser ut. Det är ett faktum att upprätta en balans mellan dessa två stilar. Dock är det oftast lite av båda sidor. Spiral soffbord har en design som gör det uppenbart att målet är att imponera. Det är ett möbel som är utformat för att fungera som en accentfunktion som en kontaktpunkt. Ändå betyder det inte att det saknar funktionalitet.

Det är sant att, med tanke på spiralformen på bordet, är den användbara ytan mindre och därmed mindre funktionell. Men ett soffbord är per definition en dekoration, lika mycket som en praktisk möbel. Spiral soffbordet är konstruerat för Cattelan Italia. Den har en bas gjord av stål. Basen kan ha antingen en krom eller silverfinish. Den har en lackerad yta och det ger en snygg och glamorös look.

MoreINSPIRATION
  • Det eleganta och moderna Elko soffbordet
  • Rektangulärt soffbord med marmorfötter
  • Unikt Butterfly Soffbord

Bordet har också en topp, den mest imponerande delen av designen. Toppen är gjord av krökt glas som antingen kan vara klart, frostat eller svart. Alla versioner är vackra men deras visuella påverkan skiljer sig från mållinjen. Ett svart bord skulle få ett mer dramatiskt utseende medan en klar glas topp skulle tillåta att den också imponerar men på ett mer subtilt och delikat sätt. Spiral soffbord är en modern skapelse och skulle göra en stark kontaktpunkt.