Green Stressless Windsor Collection

Green Stressless Windsor Collection
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Flexibel och bekväm, alla bitar från denna samling är precis vad ett vardagsrum behöver. Stressless Windsor kollektionen var designad för att erbjuda komfort och den har flera element som gör den unik. Till exempel har alla bitar från denna kollektion individuellt återställbara platser. De har också en form som följer människokroppens silhuett och ger maximal komfort. Den patenterade glidfunktionen som alla bitar drar nytta av är utformade för att följa kroppens minsta rörelse och för att ge perfekt stöd och komfort.

Stressless Windsor möbler samling innehåller sex olika delar. Det finns två typer av 3-sits soffor. Den med låg ryggmått W204 x D82 x H87cm. Det är både bekvämt och elegant. Versionen med högback-mått W204 x D82 x H103cm och har samma design. Samlingen innehåller också en 2-sits lågbacksofa med måtten W149 x D82 x H87cm. Det finns också en högback version med dimensionerna W149 x D82 x H103cm.

MoreINSPIRATION
  • Den eleganta Whitman läder kollektionen
  • Pastell Critter Chair Collection
  • Den moderna Aster kontorsmöbler samling

Det finns också två stolar. En är en lågback stol och det mäter W94 x D82 x H87cm och den andra är en högback stol med dimensionerna W94 x D82 x H103cm. Alla bitar har samma design. De är tillverkade av samma material och presenterar samma detaljer och egenskaper. De har stålramar, upphängning av polyuretanskumplast, supermjuka polyesterfiberkuddar och individuellt lutande sittplatser. De kan köpas antingen som en uppsättning eller som enskilda stycken. Priset är tillgängligt på förfrågan.