Det historiska Betsy Hotel i Miami

Det historiska Betsy Hotel i Miami
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Betsy hotellet ligger i Miami och det är ett historiskt landmärke i området. Det är en tropisk oas som kamufleras i ett historiskt paket. Hotellet erbjuder 61 rum och sviter tillsammans med privata stränder och underbara inredning och exteriör mönster och arkitektur. Det finns också en intim innergårdspool, en hälsovård och ett spa.

Insidan av hotellet är mycket framstående och nästan dramatisk. Väggarna från salongen, lobbyn och däcken är täckta med vackert konstverk. Hela stället har en vintage stil med utsökta detaljer och moderna detaljer. Betsy Hotel är ett underbart resmål, inte bara för dem som söker avkoppling och roligt men också för affärsresenärer. Hotellet har Wi-Fi i hela och den perfekta miljön för både affär och nöje.

MoreINSPIRATION
  • Det spektakulära Grand Hotel Excelsior Vittoria, ett utsökt destination från Sorrento, Italien
  • Det historiska hotellet Argos i Cappadocia
  • Det fantastiska hotellet du Cap-Eden-Roc

Rummen på hotellet är mycket eleganta och erbjuder även panoramautsikt över stranden och det omgivande landskapet. Gästerna kan koppla av i sina rum, umgås vid en av de 8 barerna, njuta av en utsökt middag i restaurangen och också besöka de privata stränderna, spendera tid utomhus, på däck eller i trädgården, nära poolen eller i spaet. Hotel Betsy erbjuder hela paketet och varje gäst behandlas med de bästa tjänsterna. Det är därför det här är ett resmål som du vill återkomma till. Den har den perfekta mixen av vacker arkitektur, avslappnad och formell.