Det historiska hotellet Argos i Cappadocia

Det historiska hotellet Argos i Cappadocia
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är ganska vanligt att gammal byggnad omvandlas till något annat. En historisk herrgård kan till exempel omvandlas till ett underbart hotell. Den ursprungliga byggnaden ger den nya med historia och en stor historia och de flesta av de ursprungliga elementen kan bevaras. Det är fallet med Argos hotellet. Hotellet ligger i Cappadocia.

Argos-hotellet byggdes faktiskt från en bas bestående av flera historiska herrgårdar. Husen omvandlades till ett modernt hotell. Trots att den inre strukturen var helt förändrad och det är omöjligt att försöka visuellt återskapa de ursprungliga herrgården, finns det fortfarande många element som påminner om byggnadens historia. Den ursprungliga platsen och byggnaderna existerade på den var inspirationskällan för det specifika av detta moderna lyxhotell.

MoreINSPIRATION
  • Argos reträtt i Kappadokien
  • Högklassig lägenhet i en historisk byggnad
  • Historiska Fort på Engelska kanalen omvandlas till ett lyxigt boutiquehotell

Argos Hotel erbjuder dig möjlighet att utforska. En serie underjordiska passager och tunnlar leder till bad och grottformade pooler. Det är ett ovanligt sätt att komma till rummet. Detta är dock det som gör hotellet unikt. Utsidan är klassisk och påminner om byggnadens historia. Inredningen är dock mycket modern. Det finns en permanent kontrast mellan dessa två områden. Husen var sammankopplade med tegelväggar och marmorgolv. På detta sätt har hotellet en kontinuerlig och likformig utseende, även om den består av flera distinkta strukturer.