Heminredning av svensk designer Marie Olsson Nylander

Heminredning av svensk designer Marie Olsson Nylander
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller att analysera en designers personliga hem, förväntar alla sig att se något unikt, något som ingen annan har. Det är precis vad den svenska inredningsdesignern Marie Olsson Nylander lyckades göra med sitt hus. Beläget i Arild, Sverige, har denna villa från 1970 inte använts i över 30 år. När designern och hennes man såg det var de väldigt säkra på att de ville ha det för sig själva. Det tog dem tre besök för att kunna fatta beslut.

Efter att de köpt den placerade började de omedelbart att arbeta. De var tvungna att göra några förändringar för att omvandla denna plats och förvandla den till sitt hem. Först måste de riva ner den gamla parkettgolven och ersätta den med en ny. De ville också öppna taket. De fick dessutom renovera badrummen och slå ut en vägg för att bygga en ny veranda. Det var inte lätt men de lyckades skapa en helt ny plats som de nu kan ringa hem.

MoreINSPIRATION
  • Inredning av ett svenskt vattenfronthem
  • Barbara Westbrooks ursprungliga heminredning
  • Inredningsdesigner Leslie Landis mittenhundratalsstudio i LA

När det gäller inredningen är det uppenbart att de två är på samma sida, de gillar samma saker och vad de båda gillar är ovanliga och unika bitar. I stället för att välja moderna nya möbler föredrog de att använda gamla utslitna föremål som hade sin egen historia att berätta. De använde en cirkulär slitstark trappa för att ansluta de två våningarna och valde matbord från Egypten och en bänk som tidigare var en gammal gymnastik terminal. Dessutom har allt som du ser i det här huset en historia och ägarna kan berätta allt om det.