The Island Kitchen erbjuder dig allt du behöver i en kompakt och smart design

The Island Kitchen erbjuder dig allt du behöver i en kompakt och smart design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det största problemet i ett kök skulle behöva vara brist på utrymme. Det finns inget mer uninviting än ett litet kök där du inte har något utrymme att flytta runt. För att lösa det problemet måste vi vanligtvis göra kompromisser. Det finns dock ett annat sätt. Du kan spara massor av takt med det nya Island Kitchen.

Designat av Massimo Facchinetti för CLEI, har detta torn alla apparater och funktioner som behövs i ett kök, alla utrustade i en kompakt struktur med enkel och funktionell design. Detta är en enda modulkök avsedd för hållbar matlagning.

Den har energibesparande system och de elektriska funktionerna drivs av den energi som produceras av solpaneler. Enheten har en liten vertikal trädgård på ena sidan där du kan odla dina egna växter för att använda i köket.

MoreINSPIRATION
  • Kompakt kök Idéer av Jcorradi
  • Kompakt minikök av Vitor Xavier
  • 20 Futuristic Kitchen Gadgets För En Smart Matlagning Erfarenhet

Vattnet från diskbänken filtreras och återanvänds i diskmaskinen. Därefter filtreras det igen och brukar vattna plantorna i den vertikala trädgården. Designen är väldigt enkel och smart. En utdragbar kran försvinner i sinken när den inte används.

Tornet har också ett stort kylskåp, ett integrerat matlagningssystem, system för sköljning och tvätt och en roterande huva. Det är en mycket smart del som tar maximal nytta av det vertikala utrymmet i köket. Den här kompakta enheten har även en mikrovågsugn och ventilationshuv som finns på begäran. Det finns också gott om integrerat förvaringsutrymme på nedre delen.