Den japanska köket - det perfekta exemplet på komfort

Den japanska köket - det perfekta exemplet på komfort
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När jag först såg bilderna om japanska köket sa jag till mig själv: "Bara perfekt!". Men det som jag gillade mest var konceptet att föra människor i ett utrymme som var utformat för att inkludera matlagning, äta och koppla av samtidigt. Varje objekt i dessa kök är modernt och fängslar uppmärksamheten; Ingenting går att jämföra med ett rum där folk njuter av att spendera tid tillsammans med vänner och familj, ett bekvämt och inbjudande utrymme.

Toyokitchens design ger aspekterna av traditionell design i vissa moderna miljöer. Oavsett om du väljer de varma tonerna med trägolv eller de kallare tonerna med rostfria vitvaror, har du samma känsla av raka linjer, en kontinuitet i enkla linjer. Den minimalistiska inställningen och de rena linjerna karakteriserar den japanska köksdesignen.

MoreINSPIRATION
  • Japanska inspirerade kök fokuserade på minimalism
  • Moderna tyska kök från Poggenpohl
  • Hur man utformar den perfekta japanska trädgården

När du tittar på dessa kök kan du redan föreställa dig familjerna som lagar mat, äter, njuter av varje ögonblick i sina vackra hem, i deras perfekta kök, och du ler att du inser att bortom ytan är ämnet. Således skapade människor som uppskattar enkelhet, skönhet och elegans den enkla, rena, utsökta designen.

Dessa kök verkar visa sig att japanerna verkligen gör sitt märke på allt de gör och de får alltid nära perfektion! Färgens harmoni och alla detaljer understryker tanken på modernitet och enkelhet, god smak och personlighet.