Den "Lago en El Cielo" enfamiljshus av David Ramirez

Den "Lago en El Cielo" enfamiljshus av David Ramirez
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lago en El Cielo (översatt som "Lake in the Sky") är namnet på ett vackert residens som ligger i Retiro, Antioquia, Colombia. Ett projekt av David Ramirez Arquitectos, huset upptar en yta på 352,0 kvadratmeter och det slutfördes 2009. Det är en två våningar, enfamiljshus som sitter mitt i naturen och erbjuder utsikt över La Fe dammen.

Huset är dolt av den rika växten och ligger i ett lugnt och lugnt område. Anslutningen med naturen är väldigt stark och det var av de största problemen med byggandet av bostaden. De stora glasrutorna ger panoramautsikt över omgivningen och det vackra landskapet i avstånd. Huset har en enkel och modern design som anpassades till förhållandena på platsen. Det är därför huvudingången på översta våningen.

MoreINSPIRATION
  • Havsutsikt Singelbostad
  • Enfamiljers bostad i ett område begränsat
  • Samtida familjehus med utsikt över stranden i Sydney

På övre våningen finns en öppen planlösning som inkluderar köket, matsalen, vardagsrummet och gästbadet. På samma nivå finns också ett sovrum med eget badrum och klädkammare samt en terrass. Den lägre nivån innehåller sovrummet med egen privat terrass och biblioteket. Atmosfären inuti är varm och mysig och överallt du ser det finns en mycket stark förbindelse med utomhus. {Bilder av Camilo Duque}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: