Spatfire-skrivbordet med metallpanel

Spatfire-skrivbordet med metallpanel
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om det kanske inte verkar mycket imponerande först, har detta skrivbord en unik och ganska ovanlig design. Det heter Spitfire och det är en möbel har en design inspirerad av flygplan från mitten av 20-talet med samma namn. Likheterna mellan de två kan inte vara omedelbart uppenbara men symboliken är mycket stark.

Spitfire Desk kan köpas till priset av $ 1,799.00 och det är endast beställt på specialbeställning. Den har en mycket enkel design och en minimalistisk form. Skrivbordet är tillverkat av massivt trä men det är helt täckt av metallpaneler så det har ett ganska bedrägligt utseende. Panelerna har nitats ihop för att skapa en uppenbarligen slumpmässig patchwork-effekt. De exponerade stålskruvarna är en smart accentfunktion. Panelerna är gjorda av aluminium och har en matt finish med en svagt nackdel som ger ett vintageutseende.

MoreINSPIRATION
  • Vintage Elita skrivbord
  • Elegansen i 1890-talet framträdde i Quartermasters Vintage Desk
  • Skrivbord, förvaring och hyllning alla kombinerade i en innovativ trappdesign

Skrivbordet, precis som det flygplan som inspirerade sin designer, har en aerodynamisk struktur och en inbyggd struktur som hjälper användaren att hantera ledningarna. För att skapa ett avsiktligt vintage och autentiskt utseende, har skrivbordet nicks, gräver och små repor som vanligtvis uppfattas som ofullkomligheter. I det här fallet lägger de karaktär och charm till skrivbordet, vilket gör varje del ett unikt föremål. Dimensionerna på Spitfire-skrivbordet är 77w 40d 31h och, vad gäller design, finns det inga två identiska.