Modern White Domitalia Bass Buffet

Modern White Domitalia Bass Buffet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Domitalia Bass Buffet är en enkel men vacker och ganska mångsidig möbel. Dess kompakta design och funktionella struktur gör det till ett underbart tillägg till rum som matsal, kök, sovrum och till och med vardagsrummet. Det är en underbar förvaringsenhet med en enkel och modern design som enkelt kan integreras i nästan vilken inredning som helst. Det är mångsidigt och ser lika vackert ut i både traditionella och moderna hem.

Buffén har rena och enkla linjer och en minimalistisk design. Det är en mycket snygg möbel. Dessutom är den svarta och vita kombinationen tidlös och alltid vacker och det är något som alla hem kan dra nytta av. Buffén kan nu köpas till specialpriset på $ 2,249,99. Den är tillverkad av kraftig fiberfiberbräda av mediumdensitet och färdig i högglanslack. Den har en vit yta som gör den mångsidig och elegant samtidigt.

MoreINSPIRATION
  • Modular Open Wine Buffet Avslutad i Mahogany
  • Den eleganta Harwick Buffet
  • Minimalistisk Logan underhållningsbuffé

Buffén har också två svarta dörrar med en skärmtryckt blommönster. Dessa glaspaneler gör konstruktionen mer komplex och sofistikerad och lägger också till stilen på receptet. Buffén innehåller tre skåp och tre lådor. Det är en bra lagringsenhet. Bufféens övergripande dimensioner är 77,5W x 19D x 33,5H inches. Det är en rymlig förvaringsenhet som kan vara mycket praktiskt i huset. Den har en robust konstruktion men en elegant utseende. Den vita högglanslacken kommer att lysa upp hela rummet.