Modern Wiesergut Hotel på skidbackarna i Hinterglemm

Modern Wiesergut Hotel på skidbackarna i Hinterglemm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Wiesergut Hotel ligger i Hinterglemm, Österrike, nära ett fantastiskt skidområde. Det är ett fantastiskt tillflyktsort och det är mest charmigt på vintern. Hotellet är designat av Gogl & Partners Architekten. Det var inte ett projekt som började från början. Hotellet var ursprungligen en familjegård som daterades tillbaka till 1400-talet.

Gården ombyggdes och omvandlades till detta charmiga och moderna hotell. Den har en enkel design men det sticker ut, med tanke på att området mestadels befolks av traditionella hus. Beläget på skidbackarna visar hotellet, som i själva verket är ett 4-våningshus, sin vackra moderna design. Den har ett minimalistiskt övergripande utseende och fönster från golv till tak som är utformade för att fånga den spektakulära utsikten över bergen.

Hotellet kombinerar vackert modern arkitektur med klassiska inslag. Det har ett toppmodernt kök där kockarna tycker om att kombinera klassiker och lokala influenser med experimentell matlagning. Det är på ett sätt en återspegling av hotellets hela design och historia. Utomhusträdgården erbjuder färska ingredienser. Resten av hotellet är också mycket charmig.

MoreINSPIRATION
  • Modern POD Hotel med fantastisk utsikt och massor av öppet utrymme
  • Det spektakulära Çırağan Palace lyxhotell från Istanbul, Turkiet
  • Katalanska bostaden överger sluttningarna och de vackra vyerna

Genom hotellet kan du se vackra möbler skapade av österrikiska designers och skräddarsydda för detta projekt. Överallt du ser, är inredningen unik. De handblåsta glaskronorna och ståldörrhandtagen är bara några exempel på alla unika egenskaper som kan ses här.

Totalt sett är Wiesergut Hotel en kombination av gammal och ny, modern och traditionell. Du kan se detta permanenta balans överallt du ser ut: i inredningen, arkitekturen, accentfunktionerna etc. Det är en underbar reträtt som drar fördel av spektakulär utsikt och en fantastisk plats. Det är den perfekta platsen att vara i om du vill komma bort från din dagliga rutin och koppla av eller ha det kul.