Den modulära pelare bordet av Martin Hass

Den modulära pelare bordet av Martin Hass
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har blivit vana vid en viss typ av bord och det har blivit en standard som definierar detta koncept. Vi vet alla att det finns variationer i storlek, design, färg och detaljer, men vissa element är alltid desamma i vårt sinne. Det finns också tider när någon kommer fram med en design som gör att vi omprövar allt.

En av dessa mönster är pelarebordet. Till skillnad från alla andra bord eller liknande möbler har den bara två ben. Vi har sett bord som hade tre ben och de såg fortfarande konstiga och ovanliga ut. Ett bord med två ben är ännu mer udda. Som du kan föreställa dig kan ett bord med bara två ben aldrig ha stabiliteten hos ett bord som har tre eller fyra. Men pelare bordet var inte utformat för att vara en fristående enhet. Det är ett modulärt lågt bordssystem som konstruerades för att använda ett obestämt antal tvåfina bord.

MoreINSPIRATION
  • Andy Martin's Modulhyllor
  • Lågmodulellt soffbord
  • Modulära hästar av Paolo Grasselli

Detta gör pelaren till ett modulärt, mångsidigt och mycket genialt möbel. Tanken är att använda två eller flera tabeller för att bilda en större enhet. Systemet kan förlängas i obestämd tid och det gör det möjligt för användaren att styra storleken och jämn form av den resulterande enheten. Systemet sträcker sig genom att använda skivor placerade mellan bord och botten. Och det utrymme som inte används för att docka två enheter tillsammans kan också användas för att lagra saker som papper eller en tidning.