Den mest fantastiska stolen

Den mest fantastiska stolen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kom ihåg när du var liten och din mamma brukade sätta dig i din bekväma säng. Du sov verkligen snabbt utan att tänka för mycket. Nåväl, de dagar är över. Nu måste du hitta en annan lösning. Men fråga inte dina kära att hitta det för dig eftersom de inte kommer att göra det, tro mig. Lämna inte den här ideen eftersom den perfekta lösningen för dig hittades. Den perfekta stolen för dig att ta en tupplur utan att vara störd av någon uppfanns.

Denna fantastiska stol, skapad av Ali Alavi, ser ut som ett möbel från framtiden. Det är verkligen inte, det finns i våra dagar och det har några extraordinära referenser. Som designern själv sa: "Serenad stolens eleganta form inspireras av svansens unika sovläge med huvudet mellan sina vingar när det flyter på vattnet". Han har rätt, den här stolen är fantastisk och mycket snygg och du kan nästan se svanen på sjön när du tittar på den. Föreställ dig det i ditt vardagsrum, det kommer att se väldigt lyxigt ut och fånga alla besökares utseende.

MoreINSPIRATION
  • En fantastisk gungstol
  • Välkomstvapenstol av Oleksandr Shestakovych
  • Den lyxiga Versace Vanitas-stolen

Titta på dess form och dess färg. Du kan se din reflektion i sitt krommönster av färger. Och det ser ut som det perfekta stället för dig att ta ett ögonblick för dig själv. Ändå är ett litet problem det faktum att den här stolen inte passar in i alla typer av hem. Du borde dekorera hela ditt hem så här för den här möblerna. Men du borde ta den chansen. Och om du placerar den i det perfekta rummet med rätt miljö, kommer du att vara glad hela dagen när du vet vad ett dyrbart föremål väntar dig hemma. Och jag är säker på att du inte lät någon röra på den.