Det multifunktionella Poppi-skrivbordet

Det multifunktionella Poppi-skrivbordet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Som vi ofta märker är små utrymmen särskilt svåra att förse. Vi har fler och fler behov varje dag och det finns många saker vi finner nödvändiga men det finns inte tillräckligt med utrymme för dem alla. Men, smart som vi är, hittar vi lösningar för det. En av dem och det enklaste och praktiska är att välja konvertibla eller multifunktionella bitar som den här.

Poppi är en transformerbar enhet som kan användas som ett skrivbord eller en enkelsäng. Poppi Desk är en del av Poppi Collection som även innehåller andra liknande produkter. Samlingen erbjuds av CLEI. Det fantastiska med Poppi-skrivbordet är att det har en mycket kompakt design. Detta gör att det kan integreras i en mängd små utrymmen. Det tar lite golvutrymme och det är också mycket mångsidigt inter ms av design, färg eller form.

MoreINSPIRATION
  • En annan konvertibel Ulisse skrivbord konstruerad speciellt för små utrymmen
  • Den snygga Desk Convertible Bed, perfekt för små utrymmen
  • Minimalistiska och multifunktionella bord / konsolbord

Poppi-konvertibla enheten består av en lutande säng och ett lutande bord. Sängen är alltid klar att användas och har en slattbäddsbas. Poppi-skrivbordet finns antingen med en enkelsäng (Poppi 90) eller med en mellanliggande säng (Poppi 120). Samma modell kan också komma utan bord. Det är en mycket intressant design, perfekt för små utrymmen, tonåringens sovrum eller andra områden.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: