Nautica hängande stol av Mut Design

Nautica hängande stol av Mut Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Náutica är en elegant men mest av allt, extremt mysig och bekväm trädgårdsstol. Det är faktiskt en kombination mellan en stol och en gunga. Det skapades av Mut Design för Expormim och det är en del av Rattan Collection. Denna stol är en modern skapelse som hylder en av de första bitarna som skapades av Expormim tillbaka på 1970-talet. Det är en omtolkning av den designen och en anpassning av en annars tidlös möbel.

Att ringa till Náutica skulle vara en enkel stol. Denna bit är en innovativ hängande stol med en genial design som har blivit mer och mer populär genom åren. Denna skapelse, som mycket liknar en gunga, var avsedd att överraska på ett mycket trevligt sätt. Ingen skulle säga nej till en bit så här. Faktum är att Náutica skulle vara ett underbart tillägg till någon trädgård, däck eller annan typ av utomhusutrymme. Det är något som både barn och vuxna älskar, ett nöje som vi alla delar oberoende av vår ålder.

MoreINSPIRATION
  • Trully Outdoor Wicker Swing Chair
  • Stol med rottingstavar väger mindre än 1 kg
  • Friendly Silk Chair av Alvi Design

Stolen är tillverkad av rotting och den hänger från en trädgren eller en trädstruktur. Visuellt verkar stolen mycket lätt och det är det verkligen. Det har också en enkel men intressant design som skapar mönster på marken som liknar havets vågor. Trots att det verkar väldigt lätt och bräckligt är stolen faktiskt väldigt stark och resistent. Och även om den är bättre lämpad för utomhusbruk kan Náutica-stolen också stämjas inomhus.