The Nightfly Rectangular Dining Table

The Nightfly Rectangular Dining Table
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I en annan artikel har vi presenterat Nightfly Entertainment Center. Vi är nu tillbaka med ett annat objekt från samma samling. Det är Nightfly matbordet. Med en lika elegant och vacker design som nöjescenter, skulle Nightfly matbord göra ett underbart tillägg till alla moderna hem. Det är också ett mångsidigt föremål som kan se lika bra ut i traditionella hem.

The Nightfly matbord har en rektangulär bordplatta. Den har en solid träkonstruktion och den har en högglans ibenholtsfärg. Det är en neutral färg som i grunden kan anpassa sig till alla typer av inredning och som kan kombineras med allt. Bordet har också en glasplatta. De övergripande dimensionerna på Nightfly matbord är 79L x 41W x 30H inches och kan köpas till specialpriset på $ 2,850,99. Det är en mycket elegant möbel med en modern och minimalistisk design.

MoreINSPIRATION
  • Nightfly Entertainment Center för vardagsrum
  • Den Maverick runt matbordet
  • Elegant Dover matbord

Den högglansiga ebenholtsfärgen ger bordet ett unikt och nästan flytande utseende. Den skyddande glasskivan bidrar också till denna bild. Bordet är tillverkade i Italien med de finaste moderna materialen. Bordets ram är stoppad i faux-krokodilläder, vilket ger ett unikt och iögonfallande utseende. Även om bordets design är väldigt enkel, gör detaljer som den här att den sticker ut.