Nudelsofforen av Kenneth Cobonpue

Nudelsofforen av Kenneth Cobonpue
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det här är Nudelsöppen. Den har ett sött och roligt namn och det passar det bra. Soffan är en del av en större möbleramling, även kallad Nudel. Samlingen skapades av Kenneth Cobonpue. Nudelsöppen är en mycket vacker och söt möbel. Det är en rottingbit med en modern och abstrakt design. Soffans botten eller ram är den mest iögonfallande och intressanta delen av den här biten. Den är gjord av rottingslingor som liknar spyttnudlar eller en slumpmässig doodling och det var också det som gjorde konstruktörerna att använda detta namn för samlingen.

Sofaens design och de andra bitarna från samlingen är fulla av fantasi. Formerna är väldigt kreativa och inte så komplicerade när du tänker på det. Ändå är den övergripande bilden och intrycket slående.

MoreINSPIRATION
  • Rapunzel fåtölj av Kenneth Cobonpue
  • Z Bar av Kenneth Cobonpue
  • Multifunktionell AH-108 bäddsoffa

Soffan och alla andra delar av samlingen är mycket flexibla och mångsidiga. En sådan del skulle göra ett unikt och mycket vackert tillägg till vardagsrummet. Soffan finns i två olika modeller: den för inomhus tillverkad av rotting, nylontråd och stål och den som är avsedd för utomhusbruk av polyetenfiber, nylontråd och stål. Båda modellerna finns i antingen brons eller blekgrå färg.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: