Nordpolen Badrummet

Nordpolen Badrummet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du inte lyckats nå Nordpolen kommer Nordpolen till dig i ditt eget badrum! Badrummet är en plats där du spenderar stunder av avkoppling efter en hård arbetsdag. Om badrummet har en extra design, kommer du att känna dig mycket bättre och du vill förlänga dina avkopplande stunder.

Is och snö är naturligtvis oundvikligen delar av de scener som ligger i bergen, men det här mönstret av bilder börjar och slutar romanen bara i den arktiska regionen. Här i ishavet visar isen sin sanna kraft och storhet. Formen av is på badkaret och diskbänken är mycket avkopplande, precis som när du är någonstans omgiven av snö. Ice betyder fred, avkoppling och jag tror att du vet att det frusna landet är ett mycket lugnt ställe.

MoreINSPIRATION
  • Modernt badrum sänks av Philip Watts Design
  • Okonventionell äggskalbadkar av Toby Nowland
  • Ägg Badrum Sink

Jag kan säga att i ett sådant bad är du som en isbjörn avkopplande och stänker i sin naturliga miljö. Den moderna designen är överallt i rummet. Samtliga delar bildar tillsammans det anmärkningsvärda arktiska badrummet, från isen hela formen i diskbänken till det stora badkaret i isen, från kromkranarna till målningen på garderoben, till tegelväggen. Hur enkelt och ändå hur modernt är det här otroliga badrummet! Det verkar som vinden gick in och formade det här vackra badrummet. {Found on behance}.