Nub beech soffan av Patricia Urquiola

Nub beech soffan av Patricia Urquiola
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Nub-soffan är en del av Nub-samlingen. Den var designad av Patricia Urquiola för Andreu World. Soffan är inte det typiska vardagsrumsmöblerstycket. Det är ganska något som kan användas till terrassen. Den har en avslappnad design och det är närmare de typiska utemöblerna än de som vanligtvis finns inomhus.

Nub-soffan är tillverkad av bokträ. Den har en enkel design och konstruktion. Soffan har en spindel tillbaka och den har sofistikerat träarbete. Den har en delikat form och ett modernt utseende. Trots att träverket inte är typiskt samtida, har det fått en ny känsla med denna design. Nub-soffan kommer är en mångfald olika kombinationer av ytor och klädselar. Sofaens design valdes inte rent för sin estetiska effekt. De cylindriska stavarna och höjderna i ländryggen är också faktorer som ökar komfortnivån för denna möbel.

MoreINSPIRATION
  • Log Soffa av Patricia Urquiola
  • Fergana-soffan av Patricia Urquiola
  • Den eleganta Wildon Home Bailey Microfiber Sectional Soffa

För den här speciella soffan är kombinationen av färger väldigt vackert balanserad. De mörkbruna benen och den bruna ramen kombinerat med turkosklädseln är ett mycket snyggt utseende. I samma samling hittar du en matchande fåtölj och lounge stol samt en kärleksstol. Köp dem separat eller en uppsättning och skapa din egen snygga kollektion. Alla bitar från samlingen är tillverkade av trä från omplanterade områden och kvalificerade med FSC-certifieringen. För den här speciella soffan är kombinationen av färger väldigt vackert balanserad. De mörkbruna benen och den bruna ramen kombinerat med turkosklädseln är ett mycket snyggt utseende.