Paradise Duplex Penthouse i New York

Paradise Duplex Penthouse i New York
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Människor gillar vissa saker i ett hem: privatliv, utrymme, komfort, varm och ljus är bara några av de saker de tycker om. Du kan hitta alla dessa listade fördelar på ett enda ställe eller du kan hitta ett hem som bara kan erbjuda dig en del av dem. Vanligtvis när du tänker på ett perfekt hem, tänker du på de underbara ögonblick du kan spendera här, det sätt som det ger dig alla faciliteter och komfort du behöver och den lugnhet du kan hitta här.

Detta duplex Penthouse Paradise som ligger i New York kan vara det perfekta himmelhörnet du söker. Det är ett hem som kan erbjuda dig alla ovanstående saker och ännu mer. Finns till $ 7,995,000 med ett interiör som täcker en yta på nästan 4 100 kvadratmeter, här hittar du alla faciliteter och komfort som består av: 24 timmars dörrvakt, högt i tak, otroliga vyer, privat, anlagd takdäck och ett stort entrégalleri som leder till hörnet vardagsrummet med stora fönster.

Takvåningen har 6 rum med två sovrum, två fulla bad och ett halvt bad. Vardagsrummet kommer att fascinera dig med sin underbara trappa och golv till tak fönster medan de franska dörrarna introducerar dig till en bi-nivå terrass med pergola, underbara träd, gasgrill och bubbelbad. Det eleganta afrikanska mahognybiblioteket med dess avkopplande vedspis gör dig avslappnad och njut av några lugna stunder som läser en bok eller tittar på elden.

MoreINSPIRATION
  • Volney Penthouse i New York
  • Rymlig duplex penthouse lägenhet
  • En imponerande New York penthouse med en lyxig inredning

Här kan du också dra nytta av andra rum som: två master sviter med eget badrum, ett med separat ingång och hemmakontor, kök, ett pulver rum, tvättstuga och mycket lagringsutrymme. De varma och färska nyanserna av rött, brunt, gult, grönt eller grått kontrasterar de vita interiörerna och gör att du känner dig bekväm och snygg.