Det perfekta hemmet för den perfekta familjen

Det perfekta hemmet för den perfekta familjen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det perfekta huset för mig måste ha en pool och måste omges av träd och blommor. Detta hem från Princeton, USA är mer än ett perfekt hus. Det är en fantastisk plats att tillbringa hela ditt liv och det är naturligtvis ett fridfullt hem där du borde höja dina barn. Lämplig för en familj med barn, 22 Heather Lane Princeton House är en kombination av modern och ändå säker arkitektur designad av Richardson Smith-företaget. Men företaget tar inte alla komplimanger eftersom en del av husets skönhet kommer från den fantastiska omgivningen. Är därför en ö av glamour i ett hav av naturens underbara skapelse.

Innan du går in i huset uppmärksammas du av den förbluffande utsikten från det alltid gröna gräset och träden och givetvis av den fantastiska terrassen med sin pool. När det gäller det glamorösa huset, med 4 sovrum, alla med eget badrum, har den perfekta futuristiska och ändå moderna atmosfären. Samlingsrummet och köket är två perfekta platser att tillbringa kvällen, för det finns gott om plats. Mer än det finns en hel vinge tillägnad barn eller gäster som är välskilda från huvudvingen.

MoreINSPIRATION
  • Det perfekta hemmet för en ung familj
  • Rymlig lägenhet med perfekt familjehem
  • Hur man designar det perfekta familjerummet

Intimiteten är säker på dörrarna med etsat glas som fortfarande låter ljuset komma in. Huset har också två eldstäder, ett garage för tre bilar och trägolv. Det är den perfekta platsen för ett perfekt lugnt liv med din familj.