Red Town Office i Shanghai

Red Town Office i Shanghai
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Red Town Office designades av Taranta Creations och ligger i Shanghai, Kina. Det är faktiskt en modern studio med flera funktioner, men den viktigaste aspekten är att den är perfekt för skapandet. När du väl har skrivit in känner du dig bekväm och redo att omsätta dina idéer, eftersom det är en inspirerande miljö.

Utformningen av hela rymden är modern och kreativ, med sitt skrivbord i golvet, men det mest attraktiva är färgen som gör allt livligt, rött som symbolen för livet, av passion. Det ligger i perfekt harmoni med omgivningen, med de vita väggarna och de moderna möblerna och det är definitivt det element som gör skillnaden. De stora glasfönstren är också ett plus och erbjuder den uppfriskande energin, det intryck av rymden, så viktigt både hemma och på kontoret.

MoreINSPIRATION
  • Red Bulls Cape Town Office
  • Hur man väljer den perfekta skrivbordet för ett hemkontor
  • Dreamhost Office Interior Design Pictures

Det finns också ett element som sätter gränsen mellan arbete och fritid. Den röda trappan är också ett exempel på kreativ design och det verkar vara det facket som gör övergången från en värld till en annan, från insidan till utsidan. Den enda otydliga noten är det gröna bordet som tycks bevisa att inte alla saker är som du förväntar dig att de är och det är detsamma även här, i detta anpassningsbara utrymme med flera funktioner.