Den återuppfinnade Arch London - ett hotell med personlighet

Den återuppfinnade Arch London - ett hotell med personlighet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Arch London är ett modernt hotell beläget nära Hyde Park. Den delar namnet på den närliggande bågen och det är lika triumferande som landmärket själv. Archen, som den står skrivet vid ingången, är ett hotell som har blivit återuppfind genom åren men som fortfarande har något från sin ursprungliga design. Många arkitektoniska element har bevarats för att behålla byggnadens charm och stil.

Interiören har moderniserats men inte på ett mycket radikalt sätt. Den har fortfarande den klassiska stilen som är specifik för det brittiska folket i eran när byggnaden först designades. Rummen är bekväma och inbjudande utan bristande stil. Trots att de alla har olika stilar och dekorer, kan även deras egna personligheter säga att de alla följer samma eleganta linjer och mönster. Färgerna paletter varierar från rum till rum. Vissa är neutrala medan andra är lite färgglada. Ändå finns det alltid en fin balans mellan färger och texturer.

MoreINSPIRATION
  • Snygg, sofistikerad och miljövänlig - Boundary Hotel i London
  • Revolutionary Hoxton Hotel i London
  • Nolitan Hotel Interior Design av Grzywinski + Pons

Hotellet erbjuder 82 rum. De är eleganta och moderna och har fönster i full höjd. Rummen på första våningen har även balkonger. Gästerna kan koppla av i sina rum, besöka omgivningarna och sedan komma tillbaka och koppla av i Martini-biblioteket där allt du behöver göra är att trycka på en knapp för att få en drinkuppdatering när du läser en bok. Hotellets restaurang, HUNter 486, använder organiska, hållbara och lokalt kända ingredienser och tekniker. Stämningen är varm och inbjudande men också snygg och elegant utan att känna sig pretentiös.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: