Den Retro Library Chandelier

Den Retro Library Chandelier
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En ljuskrona är alltid en elegant touch till alla inredningar. Det lägger till en viss stil, det skapar en viss framstående atmosfär som verkligen inte kan återskapas med något annat. Kandelare är vanligtvis antika eller retro, ibland moderna. Den så kallade Modern Library Chandelier är inte lika mycket modern som den är retro.

Kandelaren har en sofistikerad design, inte så komplicerad men elegant och elegant. Det har blivit handgjorda av en kombination av trä och mässing. Valet av material har också varit en faktor vid bestämning av den speciella stilen som denna ljuskrona närmar sig. Det har också blivit färdigt med handen och det har en rik konsistens, inte det slag du får med andra typer av tekniker. För att göra det verkar ännu mer autentiskt och också för att försöka återskapa ett visst antikt utseende, har ljuskronan också naturliga parchment nyanser.

Moderna bibliotekets ljuskronas generella dimensioner är 27 "Dia. x 46,5 "T med 6'l kedja. Den levereras med taklucka och den använder åtta 60 = watt lampor som måste köpas separat. Professionell installation krävs. Denna härliga rustika ljuskrona kan köpas till priset av $ 1,725,00. Det skulle se vackert ut i ett elegant vardagsrum, men det skulle också göra ett bra komplement till andra utrymmen, liksom matsalen till exempel eller biblioteket, eftersom namnet redan föreslår det.