Scottish Atholl Hotel Inredning

Scottish Atholl Hotel Inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Atholl Hotel ligger på Atholl Crescent i Edinburghs nya stad. Det är ett mycket intressant hotell med en unik kombination av stilar. Det är en klassisk modern chic struktur som erbjuder en unik upplevelse. Det lyxiga hotellet har bara fyra sviter. De är dock mycket rymliga och mycket intressanta när det gäller inredning.

Förutom de fyra sviterna erbjuder hotellet också en vacker utsikt över omgivningarna. De fyra sviterna är Palmerston, Cluny, Abercromby och Dundonald. Abercromby är en tre sovrums svit som också har en terrass och badtunna. Sviterna har vackra vardagsrum och matsalar och toppmoderna kök. De erbjuder även TV, kaffebryggare och eleganta inredningsdetaljer. Gästerna kan njuta av de läckra skapelserna av den legendariska Chef Albert Roux OBE, KFO-chef för den berömda matlagningsdynastin. Du kan också njuta av världens finaste viner.

MoreINSPIRATION
  • Hotel Milano Scala Interior Design Pictures
  • Nolitan Hotel Interior Design av Grzywinski + Pons
  • Hotel du Vin York Boutique Hotel Inredning

Sammanfattningsvis lovar hotellet en oförglömlig upplevelse för alla sina gäster. Du kan koppla av och njuta av skönheten i din svit, äta frukost på terrassen, njut av bubbelbadet, kockens läckra skapelser och beundra utsikten. Också på grund av hotellets närhet till slottet, parlamentet, Princes Street och George Street får du också en kulturell upplevelse.

Hotellet ligger nära Waverley och Haymarket stationer och det är bara 20 minuter från Edinburgh flygplats. Det är ett mycket vackert hotell, perfekt för både fritid och affärsresor. Det är också ett utmärkt läge för mottagande av mottagningar och bröllop. Du kan göra reservationer för £ 1000 per svit, per natt på bed and breakfast basis.