Havets skyddshyllor och bord

Havets skyddshyllor och bord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag tror att vi snart kommer att bli uttråkad av alla konventionella formade möbler och försöker hitta något mer original för våra hem. I stället för massiva mycket ornamenterade möbler börjar vi söka efter enklare moderna objekt, speciellt skapade för att passa ett ungdomligt utrymme och för att bevara vår rörelsefrihet.

Sea Defense-samlingen följer principen om enkelhet genom att erbjuda renfodrade möbelprodukter för ditt moderna hem. Samlingen är inspirerad av havet defencers som floated vid Storbritanniens kust. Havsförsvaret samlar fler typer av hemmamöbler, såsom hyllor, soffbord, sidobord, avföring och ljus. Tack vare det brett utbudet av produkter kan du förse hela ditt rum med denna samling, vilket ger en mer organisk aspekt. Möblerna är handgjorda i Skottland. De är gjorda av björk som ger dem ett mer välj och naturligt utseende.

MoreINSPIRATION
  • Natur Trämöbler
  • Etage Modern Coffee Table av OFFECCT
  • Hur väljer du ett lämpligt massivt trämatbord?

De eleganta linjerna gör att du stolt utsätter dina nya möbler. Den fasta strukturen ger dig den certitude de kommer senast i tid. Denna samling är lämplig för kunder i alla åldrar. De mogna kommer att kunna uppskatta en högkvalitativ produkt och de små kommer att vara stolta över att vara omgivna av krigsfartyg. Genom att köpa den här produkten kommer du att känna dig som en vinnare, inte bara på grund av marinsymboliken, men också på grund av att denna samling vann 2009 Produktionspriset på D & AD Student-utmärkelser. {Found on andy site}.