The Sky Ranch - Bedövning Roof Top House

The Sky Ranch - Bedövning Roof Top House
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

The Sky Ranch är ett fantastiskt takhus beläget i Seattle, Washington och designat av Miller Hull Partnership. I huset har arkitekten skapat en underbar liten oas på terrassen, som inte används för någon produktiv användning i de flesta fallen. Dessutom har ett litet vardagligt sittutrymme genom användning av ljustoljor och bord också skapats för att tillåta invånarna att njuta av te och tilltugg tillsammans med sval vind och vind. Det är tveklöst att konceptet som antagits av huset är helt enkelt fantastiskt.

Det är ett mycket vackert hus och utsikten som är tillgängliga från där uppe är ganska fantastiska. Inredningen är tyst och mysig. Det har det familjehemmet utseende. Stämningen verkar mycket inbjudande och varm. Det mest imponerande elementet i möbler är det stora lagringssystemet som tar en hel vägg. Det ger dig gott om utrymme i alla dina böcker, tidningar, cd-skivor, dvd-skivor, samlarobjekt, värdesaker och allt annat du kan tänka på som passar in i dessa utrymmen.

MoreINSPIRATION
  • Tre våningar hus i Malaysia med fantastisk utsikt från takterrassen
  • Fantastisk hus och fantastisk utsikt i Chile
  • Lyx LA Fastighet med fantastisk utsikt

Naturligtvis är ett intressant element den terrassen. Det kan göra en mycket trevlig plats där du kan spendera lite avkopplande tid chattar, njuter av varandras företag och njuter av kalla drycker på en trevlig solig dag. Egentligen skulle det vara som ett exteriöst vardagsrum med vacker utsikt.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: