De snyggaste och ljusaste vita kontorsstolarna

De snyggaste och ljusaste vita kontorsstolarna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ditt hemkontor borde vara lika inspirerande, om inte mer, än en bort från husets bås i ett flerspetsutrymme. Pristine och redo att användas, ingenting säger wow som en ljus och vit kontorsstol sitter vid skrivbordet.

Från de mest eklektiska och funky rummen till det mest moderna, moderna rummet har vi sammanställt några fantastiska vita stolar för att starta din sökning eller börja din redecorating! Gör ditt hemkontor glatt med en av dessa skönheter, öppna ditt sinne och låt oss inspirera dig idag!

Oavsett om det är ett rum fyllt med chic svarta kanter, accenter i silver och bara en vitbit som gör en super futuristisk och modefodrad look eller ett kontor målade i lager av pulveriserande blues och mjuka gråar, kan vita uttalande stolar hitta en plats i antingen stil.

Naturligtvis kan du gå med ett klassiskt utseende, de med hjul på botten och armstöd på sidorna. Men du kan hitta det perfekta funkiga stycket att använda varje dag på ditt skrivbord som inte nödvändigtvis passar den traditionella kontorsformen. Det är ditt val, ditt kontor och din stil.

MoreINSPIRATION
  • 5 unika och snygga skrivbordsstolar för ditt hemkontor
  • Gyllene och blushing Home Office Accents
  • Roliga Tygstolar: Idéer och Inspiration

Vit handlar om liv och tydlighet. Det är en bra färg att vara runt och jobba med. Det håller ditt sinne klart och tillåter rumtillväxt utan för mycket krångel. Det är självklart en bra idé att omge dig själv (och sitta på) en nyans som håller dig vaken och redo för jobbet. Ibland skapar för mycket färg och kaos för mycket skum i ditt sinne ... kom ihåg det när du plockar ut accenter och mönster. Särskilt om du är lätt distraherad!

Om det är lite orolig, skapa en vintageinspirerad spade. Om det är skarpt och tonat skapar du något lite maskulin och konstnärlig. Och om det är lite stort och cushy, skapa något med mycket hemtrevlig appell. Använd stolens ben som inspiration för temat och färgen som din personliga inspiration i arbetet.

Glöm inte dina gäster stolar också. De kan också doppas i en super ljus och uppseendeväckande vit. När du har gäster över för ett snabbt morgonmöte eller vänligt samlas för ett par kompisar som du behöver brainstorm med, kommer dessa fantastiska stolar vänta på dem i ditt personliga, unika utrymme. Och vitt är inte bara inbjudande men kraftfullt när det används på rätt sätt inom rätt inredning.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: