Space-saving OneLessOffice

Space-saving OneLessOffice
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du arbetar hemma har du inte alltid möjlighet att använda ett helt rum för detta. Vanligtvis försöker du passa ett skrivbord och en stol i sovrummet eller vart du har lite ledigt utrymme. Med OneLessOffice blir det enklare och lättare att göra det. Naturligtvis var denna kontorsmöbelserie också utformad för att vara bekväm och funktionell, inte bara liten och rymdbesparande.

OneLessOffice är en innovativ möbelserie som består av OneLessDesk, OneLessStand och OneLessFile. Dessa tre snygga möbler är allt du behöver på ett kontor. Den bästa delen är att när de inte används kan de alla passa in i ett mycket litet utrymme. Det beror på att de i grunden är nestande tabeller och en fillåda. De passar båda under den större och de resulterar i en varierande kompakt komposition.

MoreINSPIRATION
  • Sparar utrymme utan kompromisser genom modulära möbler
  • Rymdbesparande läderfodral
  • Rymdbesparande skrivbord

Naturligtvis är det också sant att datorer idag har blivit mindre och släta och att vi inte längre behöver allt vi brukade ha i vårt skrivbord. Nu är allt trådlöst och digitalt så det var dags att kontorsmöbler fick en uppdatering också. OneLessOffice är en samling av mycket enkla och mycket funktionella bitar som också är mycket vackra och eleganta. Dessutom finns även en specialutgåva: i metall. OneLessOffice skickas i en låda som mäter 39 x 31 x 13in (99 x 79 x 33cm).