Den spektakulära Google Tel Aviv kontoren

Den spektakulära Google Tel Aviv kontoren
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Som du vet har Googles kontor och huvudkontor alla dynamiska och färgstarka mönster och dekorationer. Det beror på att företaget fokuserar på att skapa en bekväm och glad miljö och dessa mönster reflekterar konceptet perfekt. I slutet av december 2012 öppnade Goggle Israel sina kontor i Tel Aviv och de är lika spektakulära som alla andra Google-kontor vi hittills har presenterat.

Tel Avivs kontor finns i Israel och de har en total yta på 8 000 kvadratmeter. Projektet utvecklades av det schweiziska designteamet Camenzind Evolution och det var ett samarbete med israeliska designlag Setter Architects och Studio Yaron Tal. Kontorerna upptar 8 våningar i Electra Tower i centrum av staden. Inte bara att deras inredning är iögonfallande och underbart, men platsen erbjuder också magnifik utsikt över havet och hela staden.

Nästan 50% av hela rymden har varit avsedd för kommunikation och interaktion. Eftersom dessa begrepp är mycket viktiga för företaget var det nödvändigt med en mångsidig miljö. Kontoren har både privata skrivbord och arbetsplats samt områden där samarbete, interaktion och lagarbete uppmuntras. Dessa områden är visuellt separerade så att integritet inte är ett problem.

MoreINSPIRATION
  • En lekfull ta på den moderna designen som passar Dublin Campus i Dublin perfekt
  • Google Amsterdam kontoren är fulla av färg energi och hållbara funktioner
  • Den nya inbyggda designen för Google Campus i Storbritannien

Liksom i alla andra Google-kontor och huvudkontor har varje våning en unik design och identitet. Denna mångfald illustrerar också essensen av Israel som en nation. Medarbetarna kan välja här från tre restauranger som erbjuder icke-kosher-, kosher- och kosherkött, med eget tema och design.

En av de 8 våningarna är faktiskt ett campusutrymme som öppnats av den israeliska premiärministern och som drivs av Goggle for Entrepreneurs. Det är en sorts bas för startföretag och det är den andra Goggle Campus i världen. {Images by Itay Sikolski}.