Den eleganta Elumo II sektionsskivan

Den eleganta Elumo II sektionsskivan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Elumo II är en enkel och elegant sektionsskiva. Det är en del av Elumo II Collection och den var designad för Hülsta. Enheten är en praktisk möbel, speciellt för vardagsrummet. På grund av sin enkla och funktionella design är det dock en mångsidig bit som kan ingå i områden som matsalen, kontoret eller till och med sovrummet.

Elumo II sektionsbordet har en kompakt design med en liten öppning i mittområdet. Detta utrymme fungerar som ett visningsområde för dekorationer och tillbehör, men det kan också ses som ett öppet lagringsutrymme. Enheten har en glasmålning som finns i vitlack och kärn valnöt. Sektionsbordet är av trä och har en enkel och elegant form. Den består av tre volymer som kan användas för lagring.

MoreINSPIRATION
  • Den eleganta Elumo II dubbelsängen
  • Den snygga Harper-skinnsektionens soffa
  • Tosai-väggaggregatets snittlås

Öppet fack på enheten samt lådan under glasdelen är täckt av äkta svart läder. Samma element finns också i nougat, sand eller vitt läder. Enheten finns i tre olika bredder: 80 cm, 120 cm och 160 cm. Det betyder att du kan välja vilken version som bättre passar ditt utrymme. Höjden är också justerbar och du kan välja mellan 85,3 cm, 101,1 cm och 117,3 cm versioner. De tre dörrarna döljer gott om lagringsutrymme och det öppna facket och lådorna är lika användbara.