Den hållbara och lyxiga House by the Pond från Water Mill, New York

Den hållbara och lyxiga House by the Pond från Water Mill, New York
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

House by the Pond var ett projekt som utvecklats av Bridgehampton-baserade designstudio Stelle Architects. Det tar form av en vacker tvåvånings fastighet som byggdes i Water Mill, New York. Huset måste svara på flera krav både vad gäller stil och program. Webbplatsen själv var problematisk. Den resulterade designen för den här härliga fastigheten var ett svar på en rad miljöbestämmelser men också en rad problem med solens orientering och programmatiska krav samt de begränsningar som presenterades av webbplatsen.

Den strategi som arkitekterna skapade var enkla och praktiska. De placerade tvåvåningsvolymen längs västra sidan av platsen, orienterad nord-syd. Denna volym innehåller alla sovrum och badrum och så gav platsen och orienteringen också den personliga integriteten som behövs. Förutom denna volym presenterar egendomen också en envånings paviljong. Dess interiör är åtskilda av två stora glasdörrar.

MoreINSPIRATION
  • Underbart hus med hållbar design och en vacker naturlig damm
  • New York Contemporary Single Family House
  • Samtida hus i Israel med en hållbar design

Paviljongen ligger parallellt med gatan. Sammantaget var hela projektet en modern skapelse med en enkel och elegant design. För utsidan innefattar materialet anodiserat aluminium för dörrar och fönster och cederträ och cement för styrspåren. De är material med låg underhåll och de är också mycket hållbara och hållbara. Bostaden använder också ett effektivt geotermiskt uppvärmnings- och kylsystem, ett avancerat isoleringssystem och energieffektiv glasering. {Bilder från Matthew Carbone, Frank Oudeman.}