Tomblerone brasilianska hemmet

Tomblerone brasilianska hemmet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att bo i Sao Paolo är verkligen ett fantastiskt faktum. Men föreställ dig detta scenario: Bor i ett fantastiskt hem i Sao Paolo. Det är bättre. Det moderna Tobleronehuset från den brasilianska staden är designat av StudioMK27 och det var färdigt 2011. Som arkitekterna sa är den viktigaste aspekten av det här moderna hemmet att hon kan beskrivas i ett enda ord: unik.

Som du kan se i bilderna är de stora glasdörrarna som stöder trälådan ovan mycket bra avgränsade. Faktum är att första våningen i hemmet är mycket annorlunda än den andra. Om du kan se interiören på första våningen mycket bra från utsidan, kan du inte säga detsamma med andra våningen. På första nivån kan du hitta vardagsrummet, verktygen och köket medan den andra har de tre sovrummen, hallen och till och med en hemmabio.

Även om du förstår det första gången ser det väldigt enkelt ut, men strukturen är väldigt bra. Så består den av 14 pärlstav, organiserad i två linjer som stöder hela konstruktionen. Den mest fantastiska delen av detta hem är att när dörrarna från första nivån öppnas breda blir vardagsrummet helt öppet för trädgården.

MoreINSPIRATION
  • En idealisk brasiliansk penthouse inredning av Studio Guilherme Torres
  • Ett lyxigt hem i Kalifornien med panoramautsikt över staden och havet
  • Samtida bergsstuga i Aspen

Det här fantastiska och enkla hemmet är perfekt för dig eftersom det inte håller dig i gisslan mellan dina egna egna väggar. Det ger dig utrymme, mycket luft att andas och mycket naturligt ljus. Du borde känna dig själv välsignad i ett sådant hemskt hem.