Den traditionella Irving-stolen

Den traditionella Irving-stolen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Irving är en mysig men inte mycket praktisk möbel som har en traditionell skandinavisk design. Vissa av oss har fortfarande de gamla fåtöljerna som liknar den här. Tja, om du saknade den här designen är den tillbaka och den är redo att tas hem.

Irving fåtölj är faktiskt en stoppad lounge stol med en exponerad träram, en detalj som inte är vanlig för några år sedan. Den har rena och enkla linjer men också ett massivt utseende som gör den lämplig för stora utrymmen. Den handkonturerade träbasen är en intressant detalj som ger stolen en flytande effekt. Irving-stolen är tillverkad med hjälp av europeisk bok och ansvarsfullt odlat och skördat lövträ, certifierat av Sustainable Forestry Initiative.

Stolen och stolens träbas är säkrad med vattenbaserade, formaldehydfria lim som uppfyller CARB-krav. Irving-stolen är tillverkad i USA och dess övergripande dimensioner är 27,5 "B x 32" D x 31,5 "H. Vad gäller tyg och färg kan Irving-stolen anpassas med eget val. Du kan välja mellan en mängd olika tyg med olika texturer och färger, några av dem enkla och några med geometriska mönster. Den skräddarsydda stolen levereras sedan på 6-8 veckor. Eftersom den är gjord på beställning är stolen oåterkallelig, återbetalningsbar och återbetalningsbar. Finns för 1296 euro.