Den unika cirkulärbasintuitionstabellen av Koket

Den unika cirkulärbasintuitionstabellen av Koket
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det här är Intuition Table. Det är en mycket vacker och mycket intressant möbel som har en extremt spännande design. Sådana ursprungliga mönster är sällsynta och inte bara i denna speciella domän. Det är det som gör den här delen ännu mer intressant.

Intuitionstabellen har en mycket kreativ bas. Det är i grunden ett virvlande metallband som håller toppen. Metallbasen har också två olika färger och kontrasten verkar väldigt naturlig. Det är en mycket elegant design. Bordsskivan är väldigt enkel och den är perfekt för denna design, eftersom basen är mer än tillräckligt. Det är ett mycket iögonfallande möbel som oundvikligen kommer att bli kärnpunkten i uppehållet i vardagsrummet.

MoreINSPIRATION
  • Gold Base Colette Sidobord
  • Modernt och naturligt flytande matbord med en unik bas
  • Unikt Butterfly Soffbord

Intuitionstabellen har skapats av Koket och hittades på Decoist. Det är mycket elegant och snyggt och det har en elegant och lyxig känsla. Det skulle se väldigt vackert ut i ett modernt vardagsrum. Det är bäst att hålla de andra detaljerna så små att de inte kolliderar och blir kitschiga. Enkelt är bättre. Det är bäst att välja några men slående element. Intuitionstabellen är bra om du vill skapa en romantisk eller dramatisk inredning för ditt vardagsrum. Färgerna är också mycket lämpliga och de ger verkligen ut det bästa i denna design. Personligen blev jag omedelbart förälskad i denna tabell. Jag älskar absolut den swirly basen och jag är säker på att andra människor känner på samma sätt.