Westside Road Private Residence från Healdsburg, Kalifornien

Westside Road Private Residence från Healdsburg, Kalifornien
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna härliga moderna byggnad som verkar försvinna i landskapet är en vacker familjehem. Fastigheten ligger i Healdsburg, Kalifornien, USA. Huset är designat av Dowling Studios. Den mest intressanta detaljerna om detta hus, förutom designen är naturligtvis att den ligger så nära den stora sluttningen. Jag föreställer mig att det är spännande att vakna på morgonen, titta ner och se den bilden. Det är tills du blir van vid det.

Huset ligger på en 2240 kvadratmeter yta. Arkitekterna var i grund och botten be att komma med en design för en anpassad hem- och lappool på 2240 kvadratmeter som också skulle vara hållbart. Huset ligger på en 22 hektar stor plats i ett mycket vackert område som tillåter expansiv utsikt över den ryska floddal. Eftersom det är den enda byggnaden i området, har invånarna i detta hus nytta av total integritet. Det måste vara trevligt att ha det men i nödfall finns det verkligen ingen att gå till. Låt oss bara hoppas att det inte kommer till det.

MoreINSPIRATION
  • Snyggt privatboende av Belzberg Architects
  • Den 4 000 kvadratfot Hickey Residence av Glen Irani Architects
  • Russian Hill Residence av John Maniscalco Architecture

Arkitekterna lyckades komma fram till en hållbar design för bostaden. De försökte också utnyttja de mest energieffektiva system och material. Det verkar som ett försök till en riktig framgång och projektet deltog i USGBC LEED for Homes-programmet och har certifierats på Platinum-nivå. {Found on archdaily}