Temanrum: Vackra, sexiga parisiska rum

Temanrum: Vackra, sexiga parisiska rum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är spännande. Det är romantiskt. Parisisk stil ser alltid ut som om det håller ett mysterium som vi aldrig får ta reda på. Om du inte är fransk förstås. Lyckligtvis kan vi också vara en del av den mystiska intrigen, bara genom en liten redecorating. Gården detaljer, grandiose accenter, lyxiga tyger och underbara feminina färger är alla favorit i fransk stil. Så, låt oss titta på några verkliga exemplen på vackra, sexiga parisiska rum.

1. Moderna parisiska.

Ett klassiskt svartvitt par, blandat med bara en bit av en artsy detalj kan kombinera för att göra det perfekta posh och moderna parisiska sovrummet. Lysekronor hjälper alltid också, även om de är mer subtila. Tänk dig att titta på fönstret precis vid Eiffeltornet. Och märka de små, guldaccenterna? Det är quintessential parisisk klass.

2. eklektisk parisisk

När du inte kan bestämma vilken del av den franska stilen du gillar, kasta dem alla tillsammans för att skapa ett fritt eklektiskt rum. Den tuftade soffan, svart och vitt, kanske till och med lite cameo konst på väggarna, det är alla parisiska i design. Glöm inte en kul ljuskrona och bitar av invecklade guld accenter att sprinkla hela också.

3. Åldrig parisisk.

MoreINSPIRATION
  • 5 sätt att använda parisiska stolar
  • Temanrum: Lekfulla, flotta tropiska rum
  • Franska accenter överallt: Idéer och inspiration

Ibland är de bästa parisiska bitarna de som ser ut som om de har funnits ett tag. Om du hittar en dagbädd med mycket personlighet i en vacker jeweled-färg (självklart kan du reupholster) då kommer detta att ge dig ett direkt, gammalt franskt utseende. Balansera rummet med några fler av dina favorit-parisiska inspirerade accenter för att slutföra visionen.

4. Boutique Parisian.

Naturligtvis kan du skapa ett rum, helst ditt hemkontor, för att se ut som en vacker parisisk butik. Med mjuka toner och lite Damaskdesign kan du börja dekorera ett utrymme som replikerar en av dina favorit dagdrömmar, går på gatorna i Paris och poppar in i alla underbara shoppar under vägen.

5. Lantgård parisisk.

Massor av människor tänker på den pittoreska och mysiga bondgårdens inspiration när de tänker på parisisk stil. Varma toner, rustika hemtillbehör - det är en bra idé att skapa ett kök runt. Några franska dörrkabiner, trälayouter och några bitar av bastur kan starta magiken.

6. Lyxig parisisk.

Nu när jag tycker parisiska, tycker jag lyx. Glatt silke, glitz, glamour och gnista. Det är en del av magiken i Paris! Silverypaletter och underbar belysning hjälper till att skapa den sexiga och romantiska atmosfären. Och de rätta tygerna och färgerna bidrar till att skapa den rika och lyxiga atmosfären.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5 och 6.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: