Temanrum: Filmnatt

Temanrum: Filmnatt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Roliga familjen nätter fyllda med popcorn och filmer, alla behöver en mysig, hemtrevlig plats för att sparka tillbaka, koppla av och komma ikapp med röret. Täcken och bekväma sittplatser är ett måste för att skapa det perfekta "movie night" rummet, men det finns några andra bra sätt att förvandla ett bonusrum, vardagsrum eller extra sovrum till det mest magiska, mest roliga rummet i huset! Ta en titt!

1. Lägg till några gardiner på skärmen.

Ge din filmutrymme den extra, magiska stilen genom att lägga till gardiner på TV-skärmen. Guld och burgunder är de klassiska färgvalen. Lägg sedan till några dragkrokar, fransar och se till att tyget är av en plysch, flätig genre. När det är dags för den stora premiären, skjut dem tillbaka för att avslöja din stora plattskärm! Det kommer bara att vara ett extra sätt att lägga till den bit av film-esque överklagande till området.

2. Lägg till ett godis och snackshörn.

Vrid en krog i ett mellanmål. Fyll utrymmet med allas favoritlåda med godis! Lägg till en luftpopcornmaskin som inte bara skapar den smaskiga, färsk popcorn lukten men det är allas favoritfilmsmatch! Se till att du har ett litet kylskåp för att hålla hela läsken också!

3. Lägg till några filmstolar!

MoreINSPIRATION
  • Dekorerar ett snyggt och skönt filmrum
  • Temanrum: Disneyinspirerade rum
  • Den bekväma blå film soffan

Har du klåda att splurge? Tja på några bekväma filmstolar för filmrummet. Det här hjälper till att filmteatern kommer i full cirkel och hela familjen kommer att älska dem. Cup hållare och förmågan att luta sig, gör bara familjen filmnatt så mycket roligare, tycker du inte?

4. Lägg till filmaffisch - gammal eller ny!

Oavsett om du älskar vintagefilmer eller älskar varje actionfilm sedan 2005, bidrar filmposters bara till att förbättra filmens magiska tema. Få dem inramade och använd dem som väggkonst! Använd allas favoritfilm som väggkonst eller gå med ett färgschema du älskar. Här kan du bli lite kreativ.

5. Lägg till några biljetter och rullar!

Det kan vara väggkonst eller bara några roliga lilla pappor att dekorera hörn av rummet med! Stuff några av dina gamla biljettstubbar i en burk eller häng upp några filmrullar uppe på väggen. Du kanske till och med vill rama några av de favoritfilmbiljetterna till din skull för lite kul, DIY väggkonst! Detta är ett annat sätt att lägga till din egen kreativa touch till utrymmet, så länge du behåller det tematiskt och filmiskt!

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: