Tre sovrum och två vardagsrum Residence av EnterProjects

Tre sovrum och två vardagsrum Residence av EnterProjects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Aldritch Residence är en tvåvåningsstruktur med modern design. Den var designad av australiensisk studio EnterProjects och ligger i Perth, västra Australien. Det var tänkt att se ut som en förlängning av landskapet. Huset omfattar landskapet och verkar verkligen som en del av det. Faktum är att taket är en förlängning av landskapet nedan. Dessutom fungerar volymerna som en förlängning av marken också.

Huset har 3 mysiga sovrum och två vardagsrum som kanske låter lite onödigt men det är faktiskt en väl genomtänkt design. De två separata vardagsrummen är egentligen husets extremiteter och de är endast anslutna av taket. Sovrummen och badrummen bildar ett privat område och ligger på västra sidan av bostaden. Alla rum är snygga och vackra. Inredningen är både avslappnad och elegant. Det finns några element som verkligen är unika och mycket iögonfallande. Här pratar jag om de fantastiska hänglamporna.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House ligger i Austin Texas
  • 20 moderna vardagsrum som gör dig omedelbart Drool
  • Vacker Aldrich Residence i Perth, Australien

Den moderna inredningen visar också stor smak när det gäller färg och konsistens. Lägg märke till det vita och röda vardagsrummet och matsalen där glas och transparens kombineras med fluffiga mattor och fina material. Taket är en vacker arkitektonisk detalj. Takets graciösa vågor är ännu en sak som gör det här huset speciellt. {Found on homedsgn}