Tre idéer för att dekorera din trädgård

Tre idéer för att dekorera din trädgård
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du har en trädgård kan du använda den eller inte och du kan också få det att se fantastiskt ut eller helt enkelt lämna det till de vilda växterna. Men det är synd att ha en mark och aldrig använda den, speciellt när du kan göra det till ditt eget "himmelstycke" med liten ansträngning. Här är tre idéer om vad du kan göra med liten tid och ansträngning för att dekorera din trädgård och ha din egen plats där du kan koppla av och fly från den dagliga stressen.

1. Först kan du använda naturliga stenar för att skapa din egen "rock garden". Det betyder inte att du måste göra hela din trädgård till ett bergsarrangemang, men du kan använda ett hörn där du kan ta med några naturliga stenar av olika storlekar tillsammans. Och för en bättre effekt kan du placera lite mark mellan dem och plantera några speciella trädgårdsblommor som steniga hörn. Det ger ett "berg" utseende till din trädgård och det är inte svårt att få.

MoreINSPIRATION
  • Några inspirerande idéer du kan använda när du utformar en klippträdgård
  • Hur man utformar och skapar en vacker stensträdgård
  • Rock Garden Design Idéer - Att skapa ett naturligt och organiskt landskap

2. Den andra tanken är att bygga ett litet "vattenfall" eller åtminstone en liten artificiell flod. Det låter mer komplicerat än det faktiskt är. Den svåraste delen är att hitta några platta stenar för "flodbädden", men du kan bygga en cement om du vill. Gör det så naturligt som möjligt, ordnat i steg och använd vattenförsörjningen i en sluten krets, vilket innebär att du kommer att återanvända vattnet som faller på klipporna om och om igen.

3. Det sista rådet - gör ett fågels hus från små bitar av bräda och trä. Du kan göra dessa fågelhus själv och ha kul samtidigt med hela familjen, särskilt barnen som kommer gärna hjälpa dig. Och om du erbjuder gratis mat och skydd är jag säker på att birdies kommer att besöka dig snart. Måla dessa fågelhus i fina färger och du kommer att ha en ny dekoration för din trädgård.