Tre nivåer modernt hus med stora fönster

Tre nivåer modernt hus med stora fönster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

"TBONE-huset" är design av "Coast Office Architecture". Den "T" utformade huset har tre nivåer. 'TBONE House' ligger iStuttgart, Tyskland. Det som jag tycker är mycket intressant är att huset fångar regnvatten och omvandlar det till rent vatten för inomhusbruk av hemmet. Det här är den bästa bachelorhemmet där finns. Det är mycket enkelt. Eftersom byggnaden är byggd på de inte befolkade områdena i Stuttgart, kan det vara ett oändligt partihus utan att oroa dig för dina galna grannar när de hör din högljudda musik.

Med ett stort utrymme, specialtillverkade för dig och din kvalitetstid, kommer dina vänner att vara avundsjuk på dig. Huset är byggt på tre nivåer, underjordisk nivå, marknivå och första våningen. På den underjordiska nivån har du köket, vilket är en vacker men modern med snygga linjer som omger den. Också på den underjordiska nivån har du ditt vardagsrum, där du lätt kan läsa en bok eller arbeta på dina projekt i ljuset av dagen. Sovrummet ligger på andra våningen. Den här nivån har små fönster för en god natts sömn.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar ett vardagsrum med stora fönster
  • Tre nivåer Gordons Bay House i Sydney
  • Två nivåer Hidden House i London

De stora fönstren skapar en trevlig, ljus, kombinerad med utsikten som omvandlar platsen till det perfekta hemmet för en ensam varg. Garaget ligger på marknivå, och det är integrerat i arkitekturen i huset. Din bil går perfekt in, och kommer att vara som en trofé hängde på väggen.