Tips för ett gult temakök

Tips för ett gult temakök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För dem av oss med mindre ett kök, fyllt med lagringsenheter och apparater, finns det vanligtvis mindre tillgänglig naturlig belysning. Vanliga vita kök är därför konsekvent de mest populära, eftersom de gör att mindre rum verkar större och återspeglar det naturliga ljuset runt. Men rena vita kan göra ett köksutrymme lite kallt. Om du söker lite värme och en god atmosfär i ditt kök, då kan gult vara rätt färg till temaet ditt kök med.

Ibland avvisas gult som en färg för interiörer eftersom det kan vara lite överväldigande, till och med galen. Använd ljusa gula men gör så sparsamt. Ljusare toner av gul kommer att ge värme till ditt kök och kan användas i större utsträckning än kanarygel. Väggar, golv, tak, bänkskivor och skåp fascias kan alla få den gula behandlingen, men vrid inte partiet över till ditt valda tema. Blanda gult med vitt och grått för de bästa effekterna.

En Twist Of Citron.

Den citronfärgade citrusfärgen kommer att ge värme, glädje och en viss élan till ditt kök, oavsett vilken storlek det är. Undvik frestelsen att täcka hela ditt väggutrymme med en vibrerande gul. Kombinera zesty nyanser med vit så att effekten är varm men inte alltför stark. Begränsa citrongult till taket eller en accentvägg och sätt av det med ett tillbehör eller två i samma ton. Gula kökshanddukar, en kudde eller två eller en kanylkedja gör jobbet perfekt.

Lättare Yellows.

Om du vill applicera färgtemat i större utsträckning i ditt kök kommer du ner en ton eller två från en ljus banan gul. Detta är särskilt effektivt om ditt kök är större eller du har ett kök / diner. Använd gula som är närmare krämer och av vita än fruktiga toner. Du kan komma undan med kabinets fascier som är en ton ljusare än dina gula väggar, så länge du blandar uppslaget med några rena vita element som en fönsterkarm eller bänkskivor.

Skåp Dörrar.

MoreINSPIRATION
  • Ljus ditt kök i sommar med denna neongula stenhink
  • Gula kök inspiration idéer
  • Dekorera Gula & Grå Kök: Idéer & Inspiration

Att blanda gult i köksdesignen är knepigt om du vill att den ska vara huvudfärgen. Om du använder den för att lysa upp ett annat konventionellt kök, är utseendet lättare att få rätt. En enkel idé att uppdatera ett kök med en befintlig vit inredning är att måla en vägg med en accentgul och byt sedan ut dina skåpdörrar för gula.

Kanarieöverskott.

Ett utmärkt alternativ till accentväggen och skåpdörren är att byta kökets bänkskivor. En enda plåt av intens guld eller citron gul kommer att räcka för att höja rummets hela humör. Du kanske känner att det är ganska möjligt att lämna dina gula mönster på bänkskivorna, ensamma. Ljuskaklade bänkskivor är dock också bra val för ett kök som har fått över till ljusare gula toner på väggbeklädnaden.

Koordinerad klinkning.

Matchande plattor släpper ut ett gult temakök, men som förut, frestas inte för att täcka breda utslag av stänk i en enda gul ton. Bryt uppslaget med vitmjölk och tillfällig användning av en annorlunda färgad kakel. Välj gula kakel med en glasyr som kommer att studsa ljus tillbaka till dig, för bästa resultat.

Tillbehör.

Glöm inte att accessorise ditt gula temakök. Om du har monterat ett par gula skåpfascier eller en bänkskiva, sätt det av med en samordningsbelysning eller en apparat. Gula kylskåp och spishällar är lättillgängliga dessa dagar.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.