20 nyckfulla småbarn sovrum för små tjejer

20 nyckfulla småbarn sovrum för små tjejer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Full av underverk och saga egenskaper, det finns sådan magi genom en småbarns fantasi. Havfrukter, pixie damm och feer dolda runt varje hörn, uttrycka det kreativa sinnet är en del av det roliga av styling och utforma ett litet sovrum. Och vi har sammanställt en lista för att få tag i idéer så mycket lättare. Låt oss ta en titt på vår fantastiska sammanställning av 20 nyckfulla småbarnsrum för de små tjejerna i ditt liv.

1. Ballong.

Använd lite ljusare färger och häng några kinesiska lyktor för att fungera som ballonger i ditt barns sovrum. Det kommer att tillföra en festlig ande med så mycket personlighet och liv!

Bonjour.

Allt du behöver är att kika på Bonjour-kudden för att få känslan för det här nyckfulla, fridfulla sovrummet. Vi är kär i alla dess eklektiker m! {Found on landofnod}.

Rodna.

Det här rummet är en eklektisk blandning av femininitet och tradition, dunkad och färgad med en mysig natur. Kombinationen av naturmönster och vintagetoner skapar intresse men ett utrymme lite kan växa och känna sig uppdaterad.

Ljus.

Om du är prinsessa verkligen älskar rosa, så är du säker på att bli inspirerad av denna ljust design. Titta bara på alla mixer och matchande fasetter!

Berättelse.

En bit av en historia på väggen kan verkligen skapa en riktig saga för din älskling att njuta av. Med en mer modern twist har det här sovrummet mycket roligt infunderat. {Finns på projektkurs}.

Årgång.

Om du har en liten tjej som verkar ha en äldre anda och sofistikerad charm, varför inte skapa en vintage saga bara för henne. {Found on hgtv}.

Blanda.

Det finns så många underbara accenter som sammanfattar denna otroligt mode framåt och barnvänliga design. Från molnljuset till det pärontäckta sängspridet är det en sådan kreativ värld inuti. {Found on ministyleblog}.

Modern.

Om du bor i ett mer modernt hem kan du alltid lägga den stilen på din lilla tjejs sovrum. Hon kommer ha en mycket mer fashion-forward atmosfär än någon av hennes kompisar från skolan!

Polka-Dot.

Sofistikerad och modern, men ungdomlig stil är alla inslagna inuti detta rum. Vi älskar de dumma och kontrasterande färgerna och dess lätta atmosfär. {Found on nanettewong}.

Prinsessa.

MoreINSPIRATION
  • 12 nyckfulla skogsinspirerade sovrum för barn
  • Vackra, eklektiska små pojkar och tjejer sovrum idéer
  • Övergångsbar Manchester toddler säng

Vilken liten tjej drömmer inte om att vara prinsessa minst en gång i sitt liv. Och vanligt är det under dessa dyrbara småbarnsår, och detta rum framkallar alla dessa drömmar och gör dem till en verklighet.

Stimulans.

När du skapar ett rum för en ungdom, var uppmärksam på detaljer som kan stimulera sina tankar. Gilla detta rum med sin prydliga anda och festliga charm. {Found on rachellarraine}.

Moln.

Det finns så många underbara detaljer som en toddler skulle älska i det här rummet. Från fluffiga moln till glasskegelkuddar är det ganska den magiska kompilationen. {Found on petitevintageinteriors}.

Beachy.

Uppdatera din mjuka och subtila plantskola till ett stort tjejrum när din spjälsäng är redo att bli en dagbädd. Med accent av ränder och blåtoner har du ett något nautiskt tema. {Found on annettetatum}.

Chic.

Det finns en söthet och chicness till den här sovrumdesignen som vi sätter på. Det är avslappnat med färgvalen, det finns också en ljushet och livlig överklagande. {Found on sarahstaceydesign}.

Världslig.

Skapa en blandning av funky, men ungdomliga, accenter i ditt lilla rum. Från vintage fans till quirky väggkonst, inspirera din gal med något unikt bara för henne. {Found on babyccinokids}.

Hjärtan.

Tänk på att lägga några utskrifter till väggarna för en spännande överraskning. Dessa guldhjärtan lägger också till kvinnlighet av ljus personlighet!

Dubbel.

Om dina små delar ett sovrum, här är en vacker design som inspirerar. Vi älskar också unika, korall och turkos färgkombination! {Found on whiteloft}.

Delikat.

Delikat gris och lavendel samlas för att skapa detta flickvänliga, charmiga och känsliga sovrum. Det är perfekt för en söt liten tjej med mer snygga hyror. {Found on centsationalgirl}.

Kungligheter.

Om du verkligen vill förstöra din lilla prinsessa, eller drottning, med ett stort tjejrum fullt av kungliga drag. Ljuskronor, förgyllda toner och rodnad de kommer alla tillsammans för att skapa något magiskt. {hittas på camillestyles}.

Betagen.

Denna krog var verkligen förvandlad. Ljus och feminin med rustika, organiska egenskaper som vi skulle älska i vårt eget sovrum.