Top 10 Kitchen Trends av KBIS 2014 för ditt hem

Top 10 Kitchen Trends av KBIS 2014 för ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I år är definitivt året för ditt kök! Under de senaste åren har trenden att modernisera ditt kök anpassat dig till livsstil varit tydligt med teknikdrivna apparater och innovativa ytor och material. I februari reste jag till Las Vegas, Nevada för den årliga Kitchen & Bath Industry Show (KBIS). Här är 10 underbara höjdpunkter på showen och hur ditt kök fortfarande reglerar hemmet.

Bild via: Thermador Kök

1. Modern köksinnovation som ger en hint av det förflutna:

Det har skett en återuppkomst i köksdesign för att återställa den gamla världsstilen av finish och blanda dem med modern innovation. Moderna bänkskivor i granit, marmor och solid ytbehandling kan ta på sig ett vintageapplicerat med fasade kanter och detaljer som gick bort med handgjorda skåp för år sedan. Kökskranar som liknar 'handförfalskade känslor av metallarbetare från början av 1900-talet, Artesso ™ Kranar blandar traditionell design med industriell chic inspiration " var underbar att se från Brizo kranar. Det var också trevligt att se köksproducenterna inte har glömt att historiska detaljer i köket fortfarande har plats i våra vardagliga hem.

2. Kommersiell kvalitet kök bekvämligheter i din ödmjuka bostad:

Medan vi alla älskar våra pittoreska hem är det inte deras tider du vill ha den industriella känslan av ett kommersiellt kök? I KBIS år kunde du se en bestämd trend för köksproducenter att vädja till båda sidor av staketet. Blanco sänkor har sin Quatrus R15 rostfritt stål diskbänk som erbjuder en revolutionerande slät överklagande medan det fortfarande gör det möjligt för husägare att tvätta det enkelt. Vänd ditt kök till det kommersiella köket som du alltid ville ha med bekvämligheter som visar upp din kulinariska kock inuti.

3. Tillbehör av köket är inte bara för att visa längre:

För år sedan såg vi köksredskap som spelade en mindre roll i funktion och istället var avsedda att komplimangera sink, kran eller skåp i köket. Idag känner köksvarumärken att husägare vill ha form, funktion och skönhet, allt inslagna i en. Tillbehör som kolandrar och skärbrädor som passar smidigt i diskbänken för att hjälpa dig att dränera eller skära dina favoritgrönsaker och släng resten av soporna som smälter sömlöst med diskbänken. Det finns inte längre någon anledning att undra, "Vad gör det?" I ditt moderna kök.

4. Organisera dina kökslådor som aldrig tidigare:

Medan du kan älska dina kryddor att separeras från dina redskap, hur är det med att lagra ditt bröd i dina lådor med egen skräddarsydda brödlåda för att hålla det friskt? Det fanns en stor representation av märken som Poggenpohls lådtillbehör som inkluderar: bestickbrickor, kryddstativ, knivblock, brödlådor och aluminiumfoliehållare för att bara komma igång. Istället för att organisera bara några saker i ditt kök, organisera dina kökslådor runt hur du och din familj använder köket.

5. Belysa ditt kök på miljövänliga sätt:

Precis som utvecklingen av ditt hem, spelar belysning en viktig roll för att säkerställa att din kökserfarenhet är säker, trevlig och hjälpsam för alla dina köksaktiviteter. Medan traditionella belysningsarmaturer som pendlar och underskåpsljus inte är nya - visar användningen av miljövänlig LED-belysning inuti skåp, lådor och under bottenskaparna sig mer till hjälp för kulinariska entusiasten. Oavsett om du har dina händer fulla och inte har tid att nå ett ljus, eller om du vill lägga till mer belysning i ditt köks mörkaste vinklar, LED-upplysta skåp och lådor kanske exakt vad du letar efter.

6. Dekorativa plattor blir showstopper över apparaterna:

Det brukade vara en tid när du gick in i ett kök och alla ögon gick till apparaterna. Medan apparater fortfarande är en stor möjlighet att wow gäster är dekorativa plattor den perfekta kronprinsen till ett dynamiskt kök. Årets kakel tillverkare håller ingenting tillbaka och Walker Zanger har alltid varit känd för sina innovativa och ikoniska kakel design stilar. Denna Chelsea Art Glass backsplash är den "Epitome of Glass Craftsmanship, erbjuder en samling fantastiska Tiffany-inspirerade mosaik skapade av lakan av färgstarkt, marmoriserat glas. Glasskivorna är handklippta och blandade för att skapa 12 unika nyanser ". Om du letar efter ett sätt att lägga till pizazz i ditt kök, se till dekorativa plattor och all den glamorösa personligheten som den kan ta med till ditt hems hjärta.

7. Spara pengar i köket är lättare än någonsin

Medan vi alla njuter av splurging på våra hem förbättringar finns det många gånger att spara pengar på ditt kök renovering är viktigt. Även om det var en enorm representation av avancerade remodeling-idéer hos KBIS, fanns det också en fin kontrast av köksmärken som förstår att husägare vill spara pengar också. Jag intervjuade fixturstillverkaren Danze och de har många högkvalitativa och vackra köksflaskor som är utformade för att tillgodose för att spara pengar. De tror, "... Din köksvattenkran ska göra mer än bara tvätta grönsaker. Det bör närma ditt öga för bra design också. Vi erbjuder en aptitretande utbud av unika köksflaskor, bar och bekvämt kranar och krukfyllmedel. Med massor av smarta stilar för att återspegla din personliga smak. "

8. Filtrerat vatten för din familj, levereras på ett underbart sätt

Vattenfiltrering genom åren har blivit viktigare eftersom vatten blir mer en värdefull resurs och strävan efter rent dricks och rengöringsvatten är avgörande. VVS-tillverkare hittar ett sätt att eliminera det klumpiga tillsatsvattenfilteret på utsidan av din kran eller under din diskbänk. Varumärken som ROHLs Perrin & Rowe använder "... Filtrering med Triflow® Technology. Denna innovativa kran-serie ger skönhet och funktionalitet i en rymdbesparande design. Filtrering sker direkt i kranan och eliminerar behovet av ett diskontagsystem. Njut av varmt, kallt och filtrerat vatten samtidigt som du sparar pengar och skyddar miljön. "

9. Prisvärda bänkskivor som ger utseendet på lyx

Efter dina köksskåp och apparater kan bänkskivorna vara en mycket dyr del av ditt kökstillverkning. Lycklig för dig finns det flera köksbänkstaketstillverkare som förstår husägare vill ha utseendet på granit, sten och marmor utan den strama prislappen. Formica Corporation har skapat 180fx® laminatplattans yta. ”En revolution i ytbehandling med sand-till-skala granitmönster som erbjuder visuellt drama oöverträffat av något annat laminat. Nya sofistikerade mönster fokuserar på en neutral palett - mångsidig nog för att kopplas ihop med något inredningskoncept. "Så istället för att tänka kan du inte göra det köket ombyggnad du alltid drömt om, nu kan det vara möjligt!

10. Skapa anslutningar: Mellan din livsstil och matlagning

Vi lever i en underbar designålder där köksproducenter inser vikten av att ansluta hur vi alla bor i våra hem, hur vi interagerar med våra apparater, hur vi förbereder mat och hur apparater, armaturer och finish ska samverka med våra sinnen. KBIS är ett underbart exempel på hur de bästa sinnena kommer tillsammans för att visa dig vad som finns tillgängligt idag men vad de jobbar med för din framtid. Det är fortfarande sant, köket reglerar våra hem och med rätta, det är själen i våra familjer och hur vi kommer ihop med familj och vänner!

Freshome läsare, låt oss veta vilka kök innovationer du ser i din del av världen?