Topp 13 Outdoor Camping Tent Designs vi älskar

Topp 13 Outdoor Camping Tent Designs vi älskar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ibland är det roligt att ge upp bekvämligheten att bo på ett hotell och bara använda ett tält istället. Det är äventyrligt och det kan vara en bra upplevelse. Men att använda ett tält betyder inte att du måste ge upp all komfort och lida. Du kan välja ett tält med en bra design som gör att du kan känna dig bekväm och det gör din resa väsentligt bättre. Här är några av de mest intressanta tältdesignerna vi kunde hitta.

Kilgtält

Detta är Wedge-tältet. Det är ett uppblåsbart tält designat av Heimplanet och det gör att du snabbt kan installeras utan stor ansträngning. Den består av ett inre tält, flygbladet och en stabil och robust uppblåsbar ram. Den har också en innovativ design som gör det möjligt att tåla vind.

Gogog Elite Tent.

Gogo Elite Tält är designad av Nemo och dess mest imponerande funktion är att den, när den är packad, upptar mycket lite utrymme och det är också lätt. Du kan ta den med dig på din cykel till exempel och det skulle inte inkommode dig på något sätt. Tältet kan endast rymma 1 person och det har en uppblåsbara struktur.

Upphängd tält.

Det här tältet är lite mer ovanligt. Dubbat Stingray på grund av TIS-form, är tältet tillverkat av Tentsile. Det är ett upphängt tält, en slags kombination mellan en hängmatta och ett regelbundet tält. Den har tre remmar, två poler och en polyesterflak. Med det här tältet kan du sova upp i luften utan att känna jordens kyla och utan att behöva oroa sig för myror och andra insekter.

North Face Dome Tent.

Detta är ett tält för att rymma 8 personer. Den är formad som en kupol och den är extremt hållbar. 2-meter Dome kan tåla hårda väderförhållanden och du kan känna dig mysig inuti även när det finns en storm utanför. Med ett tält som den här har du inget att oroa dig för. Finns på plats.

Expedition II Tent.

För dig som gillar att ta resor på din cykel eller motorcykel måste det vara ganska oroande att du måste lämna din tvåhjuliga följeslagare ute under natten. Tja, du behöver inte, för vi hittade ett tält som designade bara för dig. Detta är Serie II Expedition Tent. Den var designad av Redverz Gear och rymmer 2 vuxna och ett garage.

Luminair Tree Tent.

Tanken med att ha ett upphängt tält är faktiskt ganska intressant. Så här är en annan. Detta är trädtältet som skapats av Luminair. Den har en hybrid aluminium och ångböjd grön askram och en vattentät bomullsdukhud. Det mäter 3 meter i diameter så att två vuxna borde känna sig mycket bekväma inuti. Inuti tältet kan du ha två sidobänkar som kan vikas för att bli enkla böjningar såväl som en termisk liner. Andra alternativ inkluderar en golvvattentank och pump och ett batteri och en solladdare. Jag tror att vi alla kan hålla med om att detta är mer än bara ett tält.

Shelter Co. Tent.

MoreINSPIRATION
  • Lucy & Michael Play Tent
  • DIY A-frame tält
  • Puptältet

För er som inte vill ge sin sängs bekvämlighet, har vi en speciell typ av tält. Detta är Shelter Co. tältet. Dess grundläggande paket innehåller möblerat tält och toalett, men du kan också välja mat, evenemangsplanering och aktiviteter. Det är ett tält som kommer med allt annat du behöver i resan.

Jordgubbar & Cream Bell Tent.

Detta klocktält är också mycket intressant. Det är enkelt att installera och när du har gjort det kan du gå in i ditt sovrumområde. Den levereras med en ZIG grundplatta och det mäter 4 meter i diameter och 2,5 meter i höjd. Det är tillräckligt rymligt för att du ska förse den och för att få den att se ut som ditt eget sovrum eller vardagsrum. Stort på plats.

Eezi-Awn taktält.

Detta är ett tält som var utformat för att sätta upp rätt på din bils tak. Det är ett slags bärbart skydd som du kan ta med dig. Den är gjord av en tung rip-stop-duk som kommer att hålla utkylningen och det skyddar dig mot regn och snö. Aluminiumramen garanterade också att tältet kan tåla vind. Madrassen ger isolerad golv och kommer att göra din resa bekväm. Fast på plats.

Melontält.

Vad skulle du tro om du skulle gå på stranden och se en jätte skiva vattenmelon? Tja efter att du ser det här tältet vet du definitivt vad det är. Detta är ett tält med en mycket läcker och uppfriskande design. Det är färgstarkt och roligt och det kommer definitivt att uppmana dig även när det regnar ute. Finns på plats.

VW Tent.

Detta är VW Camper Van Tent. Det är ett fyrtältstält och en fullstor replika av 1965 Volkswagen Camper Van. Det har 2 zip-separerade dubbelstora rum och det är definitivt ett mycket originalt tält. Det ser väldigt realistiskt ut och du kan till och med lura någon med den. Finns på plats.

Carbon Fiber Roof Top Camper Tent.

Om du inte vill sova på marken, men du tycker inte riktigt om tanken på att sova i bilen heller, har vi den perfekta lösningen. Ett tält som monteras direkt på befintliga skenor eller takfält på din bil. Det är i grunden bara en kolfiberlåda och den är lätt och mycket resistent. Det är vattentätt och vindtätt och det viks lätt och utvecklas. Finns på plats.

Dewdrop Treetents.

Detta regndroppsformade trädtält är definitivt något du inte ser varje dag.Den var designad av skulptör och designer Dré Wapenaar. Ursprungligen utformades den för Road Alert Group i England. Det gav en bekväm plats för dem att stanna under bosättningen av skogen och förhindrade att träden skar ned samtidigt. Tältet är tillverkat av en stålram som är insvept i duk och inuti den har en lövträ sovplattform och en rund madrass. {Found on site}.