Topp 15 före och efter kontor utrymmen makeover

Topp 15 före och efter kontor utrymmen makeover
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För att bättre uppskatta ditt arbete behöver du göra en jämförelse. Det bästa sättet att göra detta är med ett före och efter projekt. Det innebär att noggrant fotografera allt innan och efter att du startar ditt projekt. Eftersom vi pratar om inre utrymmen bör ändringar inte vara mycket svåra att upptäcka, men utan rätt teknik kan du förstöra ett projekt med hög potential. Vissa personer gjorde själva projekten, några hade lite hjälp.

Det enda som intresserar oss är hur utrymmena dykt upp, för här uppskattar vi kvalitet och smak. Låt oss ta en titt på några underbara projekt och då kan vi dra några slutsatser, kanske till och med inspirera dig. Njut av!

1. Stunning Office Transformation

Detta första före och efter kontorsrumsprojekt är så bra eftersom omvandlingen är så radikal. Från och med ett enkelt rum lyckades Katelyn James skapa ett fantastiskt kontor. Hon använde ett otroligt nytt tema med turkosväggar och vitt tak. Möblerna följer den rena linjen, målad i oklanderlig glansig vit. På golvet finns en underbar matta som täcker hela utrymmet. Kontoret ligger i huset, så ägaren kan spela mer med personliga detaljer och underbara dekorativa föremål. Jag älskar soffan och väggkonsten bakom den. Interiören kan bäst beskrivas som friskt och modernt, med varma personliga detaljer. {Found on kellyblog}.

2. En mjuk och serig Office Makeover!

Denna andra före och efter kontor är minst lika dramatisk som den ovanstående. Titta på bilden som innehåller "tidigare" delen av projektet Jag tror att jag vet varför Christa Elyce ibland blev generad när hon träffade sina kunder. Med lite hjälp och lite besparing bestämde hon sig för att omvandla sitt kontor till en sann reflektion av hennes personlighet och konstnärliga vision.

I "Efter" delen av projektet kan vi se det nya utrymmet. Det är inte särskilt sammanhängande men den här versionen ser mycket bättre ut. Färgpaletten innehåller ljusa färger som kontrasterar golvet och andra naturliga träelement. Det här kontoret har också en del personliga känslor, som den här vackra byråen till exempel. {Found on Christa Elyce}. 3. Blogger office makeover.

Före och efter kontor är det verkligen roligt att titta och kommentera men det finns många med kontor i huset och vilken dörr är alltid stängd när folk kommer att besöka. Det här är precis vad som just hände i det här fallet. Kontoret var i många år ett lagringsutrymme där arbetet skedde från tid till annan. Idén om en översyns koma när ägaren hittade några underbara bokhyllor på ett lokalt uttag som stängde dörrarna.

Projektet tog ungefär fem månader att slutföra men när vi tittar på den färdiga produkten var det helt värt det. Trevliga gråtoner kombineras härligt med levande färg och gott om ljus. De underbara möblerna kompletterar utrymmet och står still och elegant bland lekfulla dekorativa föremål. {Found on centsaionalgirl}.

4. Färgglada moderna makeover.

Denna makeover gjordes av Sharlene och henne Före och efter kontorslokalprojektet finns alla godisfärger du kan tänka dig. Hennes "före" -kontor var tråkigt och rörigt, fyllt med neutrala färger och inte nödvändigtvis bryr sig om utseende och estetik. Inredningsdesignern Elle Uy hjälpte omvandlingen av denna plats där vi brukar spendera en stor del av vår dag. Kontoret "efter" ser fantastiskt ut och är mycket elegant.

Alla platser där vi spenderar tid ska se bra ut, och vi borde känna oss väldigt bra i dem, så att arbetet inte uppfattas som en hemsk aktivitet. Det finns en imaginär linje som skiljer den nedre delen av utrymmet målade i vit tillsammans med det vita skrivbordet och lådorna, förutom de gyllene genomskinliga stolarna. På övre sidan finns bred palett av varma godisfärger placerade slumpmässigt i en lekfull anteckning. Den övergripande känslan gör att du känner dig ung, fräsch och den positiva energi som omger platsen kan kännas från det ögonblick du går in. {Found on switcheroom}.

5. Designer kontor makeover.

Detta underbara före och efter kontor rymdprojekt är signerad av Avenue Interior Design. Deras idéer förändrade arbetsutrymme dramatiskt. Det är roligt hur ett kontor som hör till ett designföretag såg ut så här. Jag hälsar deras idé att överhämta det, för nu ser det ut att vara värd ett sådant företag.

Temat var blandat och matchande, en sak som är väldigt lätt att se om vi tittar på mötesbordet. Det vita bordet är omgivet av olika stolar. Den gula är i Louis-stilen, en annan stor bit är en Philippe Stark Louis spök stol, fantom ikonisk swoosh stol och en vitlack Chippendale stil stol också mycket lätt igenkännlig. Jag gillar övergången från tråkig till intressant. {Found on cococozy}.

6. En granny office makeover.

I detta före och efter kontor rymdprojekt var huvudidén att förvandla mormors gamla rum till ett modernt kontor. Den gamla inredningen var traditionell med gamla konststycken och möbler, tillsammans med gamla bilder. Transformationen innebar rena, raka linjer och kontrasterande färger. Möblerna förblir desamma, men det var belagt med ny färg. Det första slående moderna objektet som du ser när du går in i rummet är skrivbordet. En tydlig genomskinlig stol kompletterar den moderna uppsättningen. Det viktigaste i en översyn är färgpalett.För att gå från gammalt till modernt måste du lysa upp platsen och använda höga kontraster. Sammantaget är det fräscht och modernt, ljust och självsamt. {Hittas på lägenhetsterapi}.

7. En annan före kontorsutrymme.

Denna speciella före och efter kontor rymdprojekt är inte så dramatiskt. Det ursprungliga utrymmet användes ursprungligen som ett litet hemmakontor, vitt att ta hand om den nyfödda. Så snart företaget växte såg behovet av mer utrymme upp. Det nya rymden ska inte bara rymma ett heltidsjobb, men också göra det i stil.

MoreINSPIRATION
  • Färsk och modern granny office makeover
  • Belkins moderna kontorsinredning
  • Enkel Ikea Office Makeover

Som jag sa om vi tittar på bilderna kan vi se skillnader mellan layouter och material, dekorationer och möbler. Även om det ligger på samma plats där ägaren bor, ser utrymmet väldigt mycket ut med ett opersonligt kontor, utan för mycket varma personliga känslor. Detta var förmodligen det enda alternativet om du verkligen vill koppla dig hemifrån och koncentrera dig om ditt arbete. {Found on apartmenttherapy}.

8. Kontorsutrymme före och efter.

Ett kontorsprojekt från Bogota den här gången har Columbia blivit uppmärksammat på grund av sitt vita tema. Innan detta utrymme var dåligt inrett var den huvudsakliga och förmodligen den enda idén koncentrerad mot funktionalitet. En L-formad skrivbord med några elektroniska enheter och en typisk kontorsstol.

Efter omvandlingen ser platsen mycket ljus ut, också för att den bara har en färg: vit. Även datorerna är vita, liksom telefonerna. Denna design kräver lite mer färg och fantasi. Dessa stolar skulle vara den perfekta kandidaten för en stänk av färg. Enligt min mening är "efter" -kontoret för vit, men ser å andra sidan, är riktigt snyggt och rent. Lite mer dekorationer skulle inte skada interiören. {Found on apartmenttherapy}.

9. Orange kontor.

Cates hemmakontor behövde en ny layout och lite ny känsla. Detta före och efter kontorrumsprojekt tog en mycket kort tid att slutföra och de inriktade sig på inbyggda lagringsutrymmen. Hennes gamla inställning hade böcker och hyllor överallt och för att vara ärlig såg det inte bra ut. Den nya layouten gjorde det möjligt för henne att organisera allt på plats och eftersom utrymmet ligger i ett tätt hem fungerar detta kontor också som ett gästrum. Det är därför det här rummet har en utdragbar soffa samt personliga saker som hängde från väggarna. Denna kontorsinredning ser väldigt bekväm ut, mer som ett vardagsrum än ett kontor, men för henne är det här den perfekta miljön för att hålla sig fokuserad. {Found on flickr}.

10. Grafiskt redo kontor.

Vi har hittills sett många före och efter kontorprojekt och det här är ett perfekt exempel på en sak som startade från början. Interiören var som en blank duk där allting kan hända. Layouten hölls eftersom den passade ägarens behov men förutom att ingenting kvarstod. Resultatet är perfekt. Jag älskar en ren enkel design men inte tråkig alls.

Det ljusa moderna rummet har ett naturligt träbord med stolar vända mot varandra. Utrymmet är tätt men är mycket väl ordnat, med mycket lagringsutrymme och gott om utrymme att röra sig runt. En bra sak om ett rent vitt rum är det faktum att varje föremål sticker ut och blir en kontaktpunkt, som den underbara klockan på väggen. Jag gillar hur rummet visade sig och det är nog en bra plats att fokusera på ditt arbete. {Hittade på designsponge}.

11. Hemmakontor makeover.

Vanligtvis dekorerar folk sina egna rum enligt deras smak, eller arbetar hand i hand med en dekoratör. På detta före och efter kontorsutrymme arbetade projektet en omsorgsfull fru för att göra en överraskning för sin man. Innan det var ett enkelt rum med skrivbord, datorer och stolar, fokuserade en plats bara på funktionalitet.

"Efter" -kontoret ser mycket bättre ut. Möblerna har varumärket Ikea, och golvet är färdigt. Målningen del gjordes av Jessica och den enda hjälpen hon hade var från en praktisk man som monterade de tunga föremålen. Färgpaletten är lugn, med neutrala färger, försöker så mycket som möjligt att inte distrahera uppmärksamheten från något annat än arbete. {Found on aptt}.

12. Fransk kanadensisk kontorsutrymme.

Detta före och efter kontor rymdprojekt är från en aspirant romanförfattare. Maryse Coziols gamla kontor hade några problem. Först var det bunkarna av böcker, manuskript och många lösa papper som tog över hela sitt utrymme, än det var rengöringsproblemet, du kan bara inte städa ett ställe så, för i några minuter är röra tillbaka .

Denna nya design löser alla dessa frågor och dessutom har den en mycket inspirerande atmosfär. Inredningen innehåller stycken från Ikea samt original, som skrivbordet, den är tillverkad av två ihåliga skrivbord, skärs och monteras för att passa de funktionella behoven. Färgerna är avsedda att koncentrera de goda tankarna och lägga dem på papper. Skuggar av grått och svart lugna ögat och absorbera det naturliga ljuset som kommer in {{found on decor8}.

13. Music lover office makeover.

Före och efter renoveringar har alltid varit stora inspirationskällor för någon av oss. Detta projekt är starkt kopplat till musikbranschen. Ed Forero har sitt kontor hemma och innan restaureringen hade två stora svarta skrivbord sätta ihop i hörnet. Vi vet alla att en sådan kombination ger vikt till rymden, ännu mer när du har mycket utrustning runt den. Kontoret "efter" har lite mer färg, men det är fortfarande laddat.Jag skulle behöva erkänna att det ser helt annorlunda ut, mer välkomnande och varmt, trots allt är det hans hem och hemmen är utformade för att vara så, oavsett om du arbetar eller bor i dem. {Found on Lifehacker}.

14. Vintage budget office makeover.

Detta projekt ger ett exempel för dem som vill omreda sitt kontor i en budget. Detta före och efter kontorprojekt visar hur enkelt och enkelt det är att förvandla ingenting till något med bara lite tid och pengar investerat. Det gamla kontoret hade inget i det. Det var bara en liten plats som behövde lite uppmärksamhet. Den nya designen skapade en lugnande lavendel oas med en trädörrplatta och några Ikea hyllor och skrivbordspen.

Det nyskapade rummet känns luftigt och organiserar mycket väl. Alla kan arbeta här, förmodligen för att stämningen är lugn och det är inte så mycket att distrahera din uppmärksamhet. De element som bygger denna inställning är antingen vintage eller rädda, så omvandlingen kan vara budgetvärd. {Found on Fig & Sage.}.

15. Attic Office Makeover.

Detta projekt härom som också innehåller före och efter skott av kontorsutrymmet. Det gamla kontoret var ganska rörigt och uppriktigt väldigt fult, det såg nästan inte ut som ett kontor alls, men mer som ett förrådsområde. I "efter" skott kan vi se vad som ändrats. Ägaren ville ha en accentvägg, så det finns denna underbara orange kontaktpunkt med vintage bakgrundsbilder.

Ett annat villkor var lagring; Därför kan vi hitta intressanta bitar från Ikea i kombination med andra element där det absolut nödvändigtvis finns på ett modernt kontor. Det övergripande utrymmet har en modern känsla kompletterad med en lekfull ton i en unik kombination av funktionalitet och utseende. Jag gillar hur det nya kontoret visade sig och mest av allt jag hälsar det djärva initiativet att skapa den underbara väggen. {Found on designsponge}.