Topp 5 sovrum design stilar för 2013

Topp 5 sovrum design stilar för 2013
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sovrummet ska vara en plats att koppla av och gömma sig efter en lång dag, men oftare blir det mindre av en fristad och mer av en landningsplats. Vänd ditt sovrum tillbaka till ett tillflyktsort med ett av årets toppdesignsystem - det här är några av våra favoriter.

Samtida.

Medan "samtida" är en ganska allomfattande term, måste det sägas att den mest moderna designen tar inspiration från minimalismens rubbfria stil, men med större frihet när det gäller inredning - djupa blockfärger och mysiga inredning är definitivt vägen för ett enkelt, enkelt projekt.

Klassisk.

Tänk Parisienne-stil design för en riktigt klassisk touch i ditt sovrum. En utsmyckad slädbädd och en samling bleka nyanser som de i Wren Bedrooms 'Classic Arched Cream-rummet, tillsammans med något som glittrar och reflekterar ljuset, kommer att ge ditt rum en gammal känsla att fly till.

Minimalist.

MoreINSPIRATION
  • Barock och Medeltida sovrum Design Idéer
  • En snyggt topp vid design och inredningstrender för 2013
  • Olika typer av sovrum design

Om du är någon som har mycket multitasking att hantera på dagen, kan ett minimalistiskt sovrum vara det perfekta sättet att varva ner. Det kräver lite innovation, eftersom begreppet minimal inredning inte betyder några böcker på hyllorna, inga prydnadsföremål och definitivt ingen rodnad, men resultatet är ett sovrum som lovar en lugn av lugn och ro.

Barock.

Om ljudet av minimalism inte är din kopp te, prova det totala motsatsen! Barock mode slog banan under 2012 och i år är det säkert att göra en stor inverkan i hemmet också. Tänk kunglighet och rikedom, med rika färger och mörka skogar, och se upp för reflekterande ornament i mässing, guld och kristall för ett rum som oser aristokratin.

Trä.

Trä kan användas på olika sätt i sovrummet och kan användas i ett större system för att skapa ett rum med naturmaterial, vilket ger en slags synergi med utsidan av ditt hem. Träpaneler eller till och med synliga träbjälkar är ett bra sätt att uppnå detta, särskilt med blekskogar för att lyfta ljuset och skapa en känsla av öppenhet - Sovrumsdesignen från Nyskogs Hotel TerraVina borde ge dig lite inspiration. Med en naturlig färgpalett och till och med en eller två inomhusväxter kan du skapa en miniatyr Eden i ditt eget sovrum.