Topp 5 drömmande duschar vi älskar

Topp 5 drömmande duschar vi älskar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Duschar är en del i våra badrum som är strikt funktionella. Under de senaste åren har folk funderat på att göra det lite speciellt och de bestämde sig för att det behövs vattentemperaturregler med sensorer, kraftfulla vattenstrålar och så vidare, men aldrig tänkt på att göra duschen elegant. åtminstone inte förrän nu.

Den första duschen på min lista är den här. Inställningen har starka orientaliska influenser med mörka färger och mosaikbeläggning. Inredningen är avsedd att förvandla den tråkiga duschupplevelsen till en djupare upplevelse där alla dina sinnen kommer att bli bortskämda. Den ramlösa glasskåpet och det underbara fuchsia-skåpet gör det till ett bra exempel på en romantisk dusch.

Jag är ett fan av modern teknik så det här är nästa på min lista. Den här moderna tubulära duschen är utrustad med en rörelseavkännande dörr som automatiskt öppnar dig. De moderna egenskaperna slutar inte här, den här duschen är utrustad med flera spruthuvuden och kalla vattenkranar. Den vita plattformen där denna dusch placeras är också en modern funktion samt belysningssystemet och vita väggar.

MoreINSPIRATION
  • Svarta duschar av glas Idromassaggio
  • Walk-In Duschar: Stor design rensar upp trevligt
  • Rain Spa Shower Heads av iB Rubinetterie

Talar om drömmande duschar är det bara den här platsen. Detta koncept har glasväggar från golv till tak, ett underbart trägolv på curbless mode och flodrock utanför. Denna uppenbarligen brist på integritet kompenseras av den tjocka vegetationen bortom glasväggarna, som att duscha i det vilda, bland träd och stenar. Jag gillar det här konceptet eftersom det är djärvt och erbjuder en annan typ av duscha upplevelse, till skillnad från det vi är vana vid.

Med tanke på naturen och duschen omgiven av stenar och träd har denna duschdesign lyckats få inomhus en mycket autentisk skogsfaktor. Denna lyxiga idé föreslår en kombination av dusch och bastu. Vild natur har en kraftfull lugnande effekt, så i det här fallet trodde designers att använda massiva stockar och grovkornad granit för att skapa en grundmiljö där allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av.

Ett modernt lyxigt badrum kan också definieras av denna underbara duschkolumn. Anledningen till att detta är på min lista är på grund av de här underbara duschhuvudena som sprutar kraftfulla vattenstrålar som erbjuder dig den ultimata avslappningsförmågan. Designen är nyckeln när du köper objekt som kommer att ge värde till din inställning. Den här fantastiska duschen fokuserar på enkelhet och ren design, med modern teknik, så du behöver inte springa på stora VVS. Ingen sa att duscha inte kan vara coolt;). {bildkällor: 1,2,3,4 och 5}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: